XdkGzR.gif
büyük başgaaann
XdkGzR.gif

kıskananlar çatlasın

Dursun Özbek'i günahım kadar sevmem ama, takımdaki çöp futbolcuları teker teker gönderiyor.. bu konuda takdir ediyorum.. bence nokta transferlerde yaptı..

Fakat bu onu iyi başkan yapmaz yinede hakkını yemeyelim.. iyi bir transfer dönemi geçirdik.. Sezarın hakkı sezara..

Bu transfer dönemi gösterdi ki, Dursun'da iki üç sene savurup, FFP zamanı gelince tüyecek vesonrakine kitleyecek.

Rahatsız oldum bu transfer döneminden. .

dursun başkana bu transfer dönemi için samimiyetle teşekkür ediyorum .
her şey bir yana ipini çektiği o kadar vasat adam için bile takdir ediyorum .

Hangi kapakmış o ?

Sakat serdar?
Koşmaktan başka işe yaramayan Tolga ?
Anadolu topçusu iyi yedej jouse?
Umut ve burak karışımı olan Eren ?
Trabzon da bile kadroya giremeyen savunması olmayan cavanda?

Bu isimlerin hepsi bizde ancak yedek olur ve 500 binden fazla maaş alamaması gereken isimler.

Anadolu kulübü olma yönünde hızla ilerliyoruz.
Ve unutmayın ki hala 65 milyon euro bütçe sınırı altına düşmedik 1 sene daha ceza bizi bekliyor.

Bile bile bizi uçuruma sürüklüyor

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Avrupaya gitmiyoruz ona ragmen iyi transferler yapti. Bu kadro ile sampiyon oluruz.

Eren her lig maci gol atti :) Tolga ise Sneijder'dan iyi pas yuzdesi var. Buna De Jong ve Sigthorssonu ekle = h.o. sampiyonluk.

Son düzenleme:
Avrupaya gitmiyoruz ona ragmen iyi transferler yapti. Bu kadro ile sampiyon oluruz.

Eren her lig maci gol atti :) Tolga ise Sneijder'dan iyi pas yuzdesi var. Buna De Jong ve Sigthorssonu ekle = h.o. sampiyonluk.
İnşallah şampiyon oluruzda renktaş.

Ben söylediklerimi yutmaya razıyım

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Bu transfer dönemi gösterdi ki, Dursun'da iki üç sene savurup, FFP zamanı gelince tüyecek vesonrakine kitleyecek.

Rahatsız oldum bu transfer döneminden. .
Çokları 25 milyon maliyetle Lassana alınmadı diye veryansın eder, bir de böyleleri var; daha ucuza kimleri alacaktın da şampiyonluk hedefinden bahsedecektin, say bakalım?!...

Sorsan ''Yönetim herkesi memnun etmeli''...Nasıl olacaksa?!...

Çokları 25 milyon maliyetle Lassana alınmadı diye veryansın eder, bir de böyleleri var; daha ucuza kimleri alacaktın da şampiyonluk hedefinden bahsedecektin, say bakalım?!...

Abi bence yönetimin en falso hareketi 3 hafta belki 1 ay Diare ile uğraşmasıdır. Adamın tabiri caizse köylü kurnazlığı yapacağı anlaşılmışken vazgeçilmesi gerekirdi. Onun sebebi taraftara beceriksiz görünmemek olabilir tabi ama Snrijder ve riekerinkin referansı olmasa 1 günde ABD den Jongu getiremez ve Selçuk'a talim ederdik bu hatanın sonucu olarak bence . Ucuz yırttık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi bence yönetimin en falso hareketi 3 hafta belki 1 ay Diare ile uğraşmasıdır. Adamın tabiri caizse köylü kurnazlığı yapacağı anlaşılmışken vazgeçilmesi gerekirdi. Onun sebebi taraftara beceriksiz görünmemek olabilir tabi ama Snrijder ve riekerinkin referansı olmasa 1 günde ABD den Jongu getiremez ve Selçuk'a talim ederdik bu hatanın sonucu olarak bence . Ucuz yırttık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mesajımda Lassana' nın o fiyatlara alınmasını isteyenlere de eleştiri var aslında ama ifade düşüklüğü olmuş, ben 15 e de alınmasını istemezdim, iyi profesyonel olmadığını Dünya Alem bilir...

Konu hakkında farklı düşünmüyoruz. Hep dedim; daha sezon bitmeden Carole profilinde bir DOS, sonrasında banko oynayabilecek biri çoktan alınmalıydı, tercihen de 25-28 aralığında...

Neyse ki zamanında bonservisi için 7 milyona anlaşılmış olan Mamadou Diarra gelmek istemeyince 200 bine İnamoto' nun alınması gibi bir kepazelik olmadı, buna şükür...

Eren, Serdar, Tolga, DeJong... Bu 4 oyuncuya yıllık 9 Milyon evro vermemiz doğru değildi.

+ Serdar gibi bir Stoper için 5 milyon vermemiz fiasko oldu. Adam birde sakat.
Yine Eren içinde verilen 5 milyon ve maaşı çok yüksek. Ama hadi yinede Forvet ama o paranın üzerine ekleyip daha garanti oyuncu alabilirdik.

Bunlar iyi çikar çikmaz, Riekerink'e de bağlı, ama çok fazla para ödedik. Kadroyu kuranda mehmet özbek zaten. Yapilan transferlerin hepsi menejer önerileri. Bir tane scout transferi yok.

Şenol Güneş'in kızının nikahından.

CrXowdsWEAATBCI.jpg

E3JX69.png

Geri
Üst Alt