Sifirlamasa bile devlet külüplere büyük ihtimal sifir faiz ile borc verecek ki rahatlasinlar, bunun sayesinde borclarini tamamen kapatacaklar ve uzun vaade ile devlete borclarini yavas yavas geri ödiyecekler yoksa eninde sonunda iflas ederler.

Dursuna gelince artik bu anlasmaya onay ciktigina göre taraftarin gazini almak adina baslatir gene o CL kazanacak takimi hazirliyacagiz haberlerine

Bizde en buyuk asetlerimizi peskes cekecigimizle kalacaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adam dan özür dileyeceğim ilerde bence.
Umutsuzluk saçtı ve halen güvenim yok denilecek kadar az ama adam uğraşıyor gerçekten öyle veya böyle kulüp adına sabah akşam.
Borçları silsin ve alt yapı tesisleri kursun yenileme yaparak zaten efsane olur yönetici olarak.
Bekleyip takipte kalmakta fayda var.

Sifirlamasa bile devlet külüplere büyük ihtimal sifir faiz ile borc verecek ki rahatlasinlar, bunun sayesinde borclarini tamamen kapatacaklar ve uzun vaade ile devlete borclarini yavas yavas geri ödiyecekler yoksa eninde sonunda iflas ederler.

Dursuna gelince artik bu anlasmaya onay ciktigina göre taraftarin gazini almak adina baslatir gene o CL kazanacak takimi hazirliyacagiz haberlerine.

Bence dursundan korkulacak birsey kalmadi, artik ya dönemi bitince gider yada önceden baskanligi birakir, nasil olsa peskes cektirdigi yerden para alir

Baba oğluna 0 faiz ile kredi vermez.Öyle bir dünya yok.Belki borç yapılandırmasında sponsorluk yaparak yardım eder veya düşük faizli kredi verebilir.Ama 0 faizli kredi mredi hikaye.

Tarihe yüz karası olarak yazılacak.

En kısa zamanda kulübün yakasından düşer de her anlamda dibe vurmaktan kurtuluruz.

riva ve floryayı elden çıkartmak için görevlendirilecek sevimsiz kişiydi. bu tip pis işler, görevler genelde camiların sevimsizlerine verilir. görevleri bitincede kendiğiliğinden inerler.

Trollere ölüm

Bunu destekleyenler varsa onlar trolldur,vurun kirin haddini bildirin

Ya bosverin elinde sonunda para bitip ayni duruma gelince gaassaray zaten 25 milyon taraftarin diyecekler. O gunu bekliyorum ben sadece.

Bu Riva, Polat'ı yedi Aysal'ı yedi hatta Canaydın zamanı bile Riva satılıyor satılmıyor diye geçen yıllar oldu. Bu adamda ne varda böyle kolayca evet dediler? O kadar başkan geldi geçti çoğunu başarısız sayarım ama bu kadar Galatasaray'la alakası olmayan birini hatırlamıyorum.

Bu Riva, Polat'ı yedi Aysal'ı yedi hatta Canaydın zamanı bile Riva satılıyor satılmıyor diye geçen yıllar oldu. Bu adamda ne varda böyle kolayca evet dediler? O kadar başkan geldi geçti çoğunu başarısız sayarım ama bu kadar Galatasaray'la alakası olmayan birini hatırlamıyorum.
350 milyon Dollar borcun 1 yıl içinde 500 olması. Daha çok bekleme luxüne sahipte değiliz

O duruma bidaha gelmemek için tüzükde değişiklik olacak en geç seneye kadar.
sece bunu bu herif yapar mi zannediyorsun. Kulup hicbirsey yapmasa zaten kafadan 120 milyon euro odeme yapiyor bunun 40 milyon lirasi surekli giriyor.
Ek olarak sampiyon olamamanin bir onceki yila gore zarari en az 150 milyon lira.
O tuzuk degistiginde kardesim s.ligine gitmenin katkisi nerede diye ilk mali kurulda hesap sorulur.
Dursun anlasmalari yapar seneye baskanligi birakinca baslayacak seklinde degistirir

sece bunu bu herif yapar mi zannediyorsun. Kulup hicbirsey yapmasa zaten kafadan 120 milyon euro odeme yapiyor bunun 40 milyon lirasi surekli giriyor.
Ek olarak sampiyon olamamanin bir onceki yila gore zarari en az 150 milyon lira.
O tuzuk degistiginde kardesim s.ligine gitmenin katkisi nerede diye ilk mali kurulda hesap sorulur.
Dursun anlasmalari yapar seneye baskanligi birakinca baslayacak seklinde degistirir
Bekleyip göreceğiz artık. Tüzük değişikliği hızlı şekilde yapılacağını duydum icerden açıkçası. Söyleyenler de dursun cephesinden değil zaten. Bukadar yüksek oranda onay çıkmasının baş sözü bu tüzük olayı zaten diye düşünüyorum.
Banka borçlarını ve faizleri böylelikle sene sene sonu 2018 başlarında silinecek Florya yoluyla zaten

Saha icide saha disida gelen gecen samaroglani yapti. Baskan oldugun gunu....

Simdi katiyen gitmez. 2023'e kadar basimizda. Ulan bizim Azizi Yildirimiz olacak diye korkmaya basladim. Kahraman ilan edilecek hukumetin masasi

Son düzenleme:
Lanetullahi Aleyh

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt