once cuneyt tanman sonra kardesi mehmet ozbek
sonra prof duyguna yenilen alp yalman ve nazif ikilisi
td olarak denizli denen dino
sonra altyapi icin sneijderin onerdigi adama saril
transfer desen bi levent kafasina gore yapiyo bi scout adam getiriyo arada grosskreutz gibi malliklar da cabasi
takimi yonetmesi icin goreve getirilen 6 adamin 6si da kulupten iceri girmemesi gereken kamiller
suraya adam gibi SPORTIF DIREKTOR almadi hicbir baskan
riva florya otel ekonomik konular fln onlari cok bilmiyom ama bu esnada yapilirsa alacagimiz para hayli azalir o belli
basket falan erginin sucu o yuzden diger branslari sey edemem
ama futboldaki usulsuzluk ve basibosluk yuzunden takimda yuruyen mucadele etmeyen hakettiginin cok ustunde bonservis ve maas verilen mal ordusu izlemek durumundayiz.
allahin SUCUKCUSU seni

fbd197e2909bf4d5d4e0282a9c581634.gif

Galatasaray'a parlamenter sistem gelmeli. Tek adam olunca böyle sıkıntılar sürecek.

sana birgün bir sövecem bir sövecem varya daha 1 yıl foruma giremem ama az kaldı hissediyorum

İnşallah değersiz bir yığına dönüşürsün.

Çok şükür bugunde bizi rezil etti.Araplar türküler eşliginde yendi bizim çöpleri
Bakalım yarın hangi skandala imza atacaksın çapsız başkan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal para bırakmadı de ama 15 ayda 38.5 milyon euro para harca :) Bir allahın kulu gazeteci de bunu sormuyor.

Takım elbisesine kurban olduğum, adete transfer şov yapıyor

CN7AdUmWoAAvuqg.jpg

Ünal Aysal'ı eleştiren taraftara böyle başkan müstehak

ne borç kapandı ne takım adam gibi ne otorite var , her şey lesh

13 eylül 2015

Dursun Özbek: Sanki Galatasaray'ı yağmalıyormuşuz gibi bir şey yansıtılıyor. "Başkan kardeşini oraya koydu" imajı yaratılıyor.

Dursun Özbek: Mehmet Özbek için "Başkanın kardeşi" yazılıyor. Bu komiktir.

Dursun Özbek: Ali ve Abdurrahim ile 7 ay birlikte çalışarak bir mucize yarattık.

Dursun Özbek: Ben Ali Dürüst'e, "Sen başkan ol, ben de yardımcın olayım, başkanlık hırsım yok" dedim.

Dursun Özbek: Ali Dürüst şu anda hayatta. Bu söylediklerimi o da doğrulayacaktır. Onun başkan olmasını rica ettim.

Dursun Özbek: İstifa konusu, Galatasaray düşmanlarının uydurduğu bir şey.

Dursun Özbek: Ben başarı odaklı bir insanım. 3 yıl devam edeceğim. Hiç geri dönüşü yok.

Dursun Özbek: Ben Galatasaray'da başarılı olmak zorundayım. Başarısızlık şansım yok. Burada başarısız olursam, özel iş hayatım da etkilenir.

Dursun Özbek: Yok bırakacakmışım, Ünal Abi gelecekmiş, yok şu olacakmış. Hayır arkadaşım. 3 yıl buradayım, sözlerimi yerine getireceğim.

Dursun Özbek: 12-13 milyon Dolar'a inşa ettiğimiz otel 150 milyon Dolar edecek

Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olmak için isim olmak yetmez. Başkan olan kişi şikayet etmeden, her şeyi halledebilmeli

Dursun Özbek: Buradan söylüyorum. 3 yıl değil, 1 yılda Galatasaray'ı düzlüğe çıkartırım!

Dursun Özbek: Göğüs reklamı için 1.5 aydır görüşmeler yapıyoruz. Ama sonuca geldiğimizde, teröre yakalandık. Siyasi iktidarsızlık vs.

Dursun Özbek: Ben makine mühendisiyim. Burada da bir mühendislik var. Galatasaray'ı faiz sarmalından çıkarmaya çalışıyorum.

Dursun Özbek: Ben Galatasaray'ın bugünü kadar, gelecek 10 yılını da düşünüyorum.

Dursun Özbek: Bize başarısız, beceriksiz diyorlar. Biz 3 yıllığına geldik, bir bekleyin. Popülist olup günü kurtarabilirdim, amacım bu değil

Dursun Özbek: Real Madrid Başkanı Perez'e sordum. "Kaç yıldır bu kulübü yönetiyorsunuz?" dedim. "Ne bileyim ya?" dedi ve yanındakilere sordu

Dursun Özbek: Perez "17 yıldır başkanım" dedi. Perez'e "Yönetiminizde hiç eski futbolcu, sporcu var mı?" dedim.

Dursun Özbek: Real Madrid başkanı Perez bana "Biz futboldan ne anlarız, yönetimimizde futbolcu falan yok" dedi.

Dursun Özbek: Bunu niye anlattım. Galatasaray'da futboldan anlayan adam yok demesinler, Real Madrid'de de yok.

Dursun Özbek: Denayer'in değerini bana 30 milyon Pound olarak dediler, Market Value'da...

Geri
Üst Alt