Bu adam ileride yargılanacaktır, malum parti bitip pislikleri ortaya çıktığı gün, o dosyalarda Dursun'da olacak.

Galatasaray'ı nasıl peşkeş çekti, hakim önünde hesap verecek.

Adamin ismi neydi hatirlamiyorum ama Twitter da adi peynirgemisi mi neydi. O herif Ünal Aysal'a ayna hediye etmisti kongre de, acaba Dursun'a ne vermek ister kendisi simdi o günlerden sonra.

Sanki 50 yıllık büyük düşmanım, o derece nefret ediyorum ve sinirlerimi bozuyor. Arkadaş bir insan başarısız olunca defolur gider, hiç mi gururun yok, hiç mi yüzün kızarmıyor?

İnsan da onur-şeref gibi kavramlar vardır hatırlatmak isterim.

Gerçekten hiç mi haysiyet şeref yok la sende ?

Başarısız oldun şerefin varsa ben bu işi beceremedim ne sportif ne mali açıdan diye bırakıp gider
Azıcık bir haysiyeti olsa taraftar beni istemiyor diye bırakır gider

dikkat_dolandirici_var_.jpg

PFDK, Dursun Özbek'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 130 bin TL para cezası verdi.

Son düzenleme:
Oglum niye ugrasiyorsunuz boyle seylerle yoneticilikten ihrac versenize lan

O kara gün; 23 Mayıs 2015'te seçildiğinden sadece 2-3 hafta sonra ne kadar rezil bir başkan olduğunu göstermişti. O günden sonra her gün yeni skandal ekledi.

Kendisine teşekkürüm ise; Dün itibariyle istifa edene kadar tüm branşlarda taraftarlığımı dondurmaya karar vermem. Hazır bahar da geldi. Boş yere stres,üzüntü yaşamadan rahat rahat gezme şansı yakalacağım. Böyle devam et Başkan. Kongre ile birlik olun,alın-satın,bitirin bu camiayı bakalım.

Ben ve belki benim gibi binlerce-milyonlarca insanı çocukluk aşkından soğuttun. Ne halin varsa gör.

Bütün paralı kalemlerine haberleri yaptırmışsın bugün tebrik ederim. Bu camianın gördüğü en karaktersiz en pislik zatsın.

Koltuk guzel geliyor demek ki , Aziz i dusunun , aslinda gercek su ki Aziz in 2008 den sonra 10 senedir feneri kuruttugu bir gercek . Ama adam gitmiyor , dursun daha stajer kalir onun yaninda 2 sene yapismakla koltuga , zaten 3 uncu senesi son senesi olur en uzun ihtimalle .

Zico gittikten sonra hile hurdali sezon sayilmazsa bir kere dogru yapti aziz , onda da basarili oldu , gitti onu da bozdu , sonuc olarak adamlarin 2007-2017 arasi 1 sampiyonlugu var , bir de suphelisi var

Yanlisa tahammulde doktora yapiyorlar , biz daha universitedeyiz , dursun bir daha secilirse master a baslariz

Koltuk guzel geliyor demek ki , Aziz i dusunun , aslinda gercek su ki Aziz in 2008 den sonra 10 senedir feneri kuruttugu bir gercek . Ama adam gitmiyor , dursun daha stajer kalir onun yaninda 2 sene yapismakla koltuga , zaten 3 uncu senesi son senesi olur en uzun ihtimalle .

Zico gittikten sonra hile hurdali sezon sayilmazsa bir kere dogru yapti aziz , onda da basarili oldu , gitti onu da bozdu , sonuc olarak adamlarin 2007-2017 arasi 1 sampiyonlugu var , bir de suphelisi var

Yanlisa tahammulde doktora yapiyorlar , biz daha universitedeyiz , dursun bir daha secilirse master a baslariz

Canaydın dışında o tarz birinin 2. dönem seçildiğini görmedim hiç.Umarım seçilmez de zaten.

Canaydinin kulisi dursunda yok .dursunun baska olma sebebi adaysizlik , aday cikaramiyor kongre . cunku bu mali durumda eli kolu bagli olarak gelecek tum yonetimler ya transferde ,hocada duses atacaklar , ya da dursunun yaptigi gibi kadroyu da teknik ekibi de deneme tahtasina cevirecekler

zaten ffp kiskaci var , bjk diye yeni bir rakip cikti .. artik anca kendini gostermek ,vizyon ,sekil yapmak isteyenler aday olursa olur

bizde murat ulker , ali koc , ferit sahenk , sadettin saran lar da yok .. ki aziz varken bu gucteki adamlar bile son 10 senedir bunca basarisizliga ragmen kafalarini cikaramiyorlar

dolayisiyla kongreye kiziliyor ama dursun bir secenek degil mecburiyet olarak secildi

Canaydinin kulisi dursunda yok .dursunun baska olma sebebi adaysizlik , aday cikaramiyor kongre . cunku bu mali durumda eli kolu bagli olarak gelecek tum yonetimler ya transferde ,hocada duses atacaklar , ya da dursunun yaptigi gibi kadroyu da teknik ekibi de deneme tahtasina cevirecekler

zaten ffp kiskaci var , bjk diye yeni bir rakip cikti .. artik anca kendini gostermek ,vizyon ,sekil yapmak isteyenler aday olursa olur

bizde murat ulker , ali koc , ferit sahenk , sadettin saran lar da yok .. ki aziz varken bu gucteki adamlar bile son 10 senedir bunca basarisizliga ragmen kafalarini cikaramiyorlar

dolayisiyla kongreye kiziliyor ama dursun bir secenek degil mecburiyet olarak secildi

Iyi tamamda Mali durum diyorsun ama kac para harcamis dursun efendi 20 mil.€
11/12 sezonunda okadar harcanmis ve alinan oyunculari bi kiyasla
bence biz uefadan dursunun yapdiklariyla men yedik
adam sonucta bize zarar vermek icin gelmis riva,transferler, sacma sapan hoca tercihleri ben sasiyorum biz taraftarlar neden sesimizi cikarmiyoruz diye
kimsede umut kalmadi eger dursun bu sene istifa etmese seneyede devam ederseki bence öyle olucak bi 10 15 sene geriye gideriz tekrar iyice enkaza cevirip gider

O kadar iddialıyım Aysal olsa o cezayı yemezdik. Evet Aysal cezaya sebep oldu diyen çıkabilir ama ben Aysal'ı azıcık tanıyorsam süreyi uzatmayı becerirdi mutlaka. Hatırlayın Dursuna yardımcı olmak istedi savunma yapmadan önce ama Dursun istemedi.

Adam kulübü savunmaya elinde bilekliklerle gitti daha ötesi var mı ya. Bileklik sat sonra git oradan gelen bütün parayı Donk denen öküze göm.

Adamların görüşmeye gitme hallerinden belliydi zaten elimiz boş döneceğimiz.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Son düzenleme:
O kadar iddialıyım Aysal olsa o cezayı yemezdik. Evet Aysal cezaya sebep oldu diyen çıkabilir ama ben Aysal'ı azıcık tanıyorsam süreyi uzatmayı becerirdi mutlaka. Hatırlayın Dursuna yardımcı olmak istedi savunma yapmadan önce ama Dursun istemedi.

Adam kulübü savunmaya elinde bilekliklerle gitti daha ötesi var mı ya. Bileklik sat sonra git oradan gelen bütün parayı Donk denen öküze göm.

Adamların görüşmeye gitme hallerinden belliydi zaten elimiz boş döneceğimiz.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

2 cumle arasindaki tezat... c'mon man

Bir kac mesaj ustte mali durum aday cikmamasina onemli bir sebep dedim, bu corbada her yonetimin tuzu var

basari aysal in sistemini aysal in sacmaliklari olmadan yapabilmekti , yontem dogruydu ama icerik pek basarili olmadi

aysal in dursun ve polat gibilerden farki klubu zarara soktugunda bile sundugu urun musteriye cazip geliyordu

dursunla giderleri zamanla kisabilsek bile gise gelirleri ve performans gelirleri cok dustu

Galatasaray'ın şanssızlığı şöyle;

Faruk Süren gibi harika bir başkandan sonra Özhan Canaydın geliyor ve camiayı sabote ediyor, Ali Sami Yen elimizden gidiyor.

Arkasından Adnan Polat geliyor, rezil bir sezon + stadın tüm sponsorluk anlaşmalarını yapıyor saçma sapan.

Arkasından da Dursun geliyor ve anasını seviyor camianın koca 2 sezon küme düşmeye oynayan bir camia.

Galatasaray'da 60 yaş üstü kim varsa acilen divan kongre fark etmez ihraç edilecekler.

Toplantılara gelip pisuvara işiyip prostatlı pipilerini ceplerinde ki peçeteyle silmekten başka ne işe yarıyor bu divan?

Artık gençlerin önü açılacak ve Aysal gibi başkanları hep çıkaracağız.

Uslubunu sevmesem de polat haric emre nin yazdiklari dogrudur

soyleyene degil lafa bakanlardanim , yazilar dogru

Galatasaray'ın şanssızlığı şöyle;

Faruk Süren gibi harika bir başkandan sonra Özhan Canaydın geliyor ve camiayı sabote ediyor, Ali Sami Yen elimizden gidiyor.

Arkasından Adnan Polat geliyor, rezil bir sezon + stadın tüm sponsorluk anlaşmalarını yapıyor saçma sapan.

Arkasından da Dursun geliyor ve anasını seviyor camianın koca 2 sezon küme düşmeye oynayan bir camia.

Galatasaray'da 60 yaş üstü kim varsa acilen divan kongre fark etmez ihraç edilecekler.

Toplantılara gelip pisuvara işiyip prostatlı pipilerini ceplerinde ki peçeteyle silmekten başka ne işe yarıyor bu divan?

Artık gençlerin önü açılacak ve Aysal gibi başkanları hep çıkaracağız.

:asd22:

Geri
Üst Alt