giphy.gif

haha

Dursun Özbek
1f44f.png

PAOK, Garry Rodrigues transferinde ödemelerini yapmayan Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet edecek.

Bence kast edileninin "maç satma "değil de" önümüze taş koyulması" olduğu bariz belli o açıklamada.

tapatalk

Dün gece rüyamda gördüm :( laf anlatmaya çalışıyordum ama nafile. Anlamsız bakışlarla bakıyordu

Dursun Özbek
1f44f.png

PAOK, Garry Rodrigues transferinde ödemelerini yapmayan Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet edecek.

He birde bu eksikti sen adamın parasını ödeme tekrar ceza al.Madem borç ödüyon madem adamın parasını veremeyecen ne diye tekrar kanat oyuncusu aldın.Bundan sonra borç ödüyor başkan diyene tekme tokat dalmak lazım.Adam takımı daha da geriye götürüyor.3-5 sene daha kalsa başımızda demekki küme düşmeye kadar gidecek iş.Biz bitmişiz uzatmaları oynuyoruz.

Ulan hayatımda bunun kadar adi yalancı bir boq beceremeyen birisini görmedim

Allahım şansa bakki oda koskoca Galatasaray başkanı

DEFOL GİT ABV DURSUN !!!!1!!!!1

He birde bu eksikti sen adamın parasını ödeme tekrar ceza al.Madem borç ödüyon madem adamın parasını veremeyecen ne diye tekrar kanat oyuncusu aldın.Bundan sonra borç ödüyor başkan diyene tekme tokat dalmak lazım.Adam takımı daha da geriye götürüyor.3-5 sene daha kalsa başımızda demekki küme düşmeye kadar gidecek iş.Biz bitmişiz uzatmaları oynuyoruz.

Valla billa bilerek yapıyorlar renktaş Galatasaray'ın içine yeterince sıçamadık dur az daha sıvıyalım diye uğraşıyorlar transferde komisyon yemekten sıra Paok'a gelememiştir

Gerçekten bu sene sonunda bu heriflerden kurtulduk kurtulduk yoksa seneye bunlarla başlarsak ilk 10'a girmeye oynarız anca

Bence kast edileninin "maç satma "değil de" önümüze taş koyulması" olduğu bariz belli o açıklamada.

tapatalk

Kastetmek istenen o da,bence bariz belli değil.Hıncal haklı ki,ciddi anlamda bilinçaltını dışarı vurduğunu,bunların şampiyonluğu Bjk'ye sattığını düşünüyorum iktidardan gelen telkinlerle.

Bu adam bilerek başa getirilmediyse herşey planlı
Riva ve Floryanın Peşkeşi
Uefa bilerek ve istenerek ceza almamız ve sezon sonuda alabiliriz
Rıdvanın liglere ara verilecek ve ceza yiyecekler demesi
Cas davasında Şikecilerin götünün tutuşması medyaya servis edilen yalan haberler
Hakemlerin Gs üstüne oynaması
Tüpçünün bjk den 100 mil$ alacağı olması bunu nasıl alacak belli oldu zaten
Hakemlerin bjk fb maçlarına 12. adam olarak çıkması
Gs yöneticisinin telkinlerle ve bilerek maç kaybetmemiz demesi
Bunları yapacak Gs belasını okuyacak içinde vicdan haysiyet şeref yoksunu kişilerin bir araya getirilip yönetime girmesi
Son olarak Gs uefadan ceza yiyip nasıl olsa 1veya 2 sene avrupaya gidemiyoruz Boşverin denmesi
Şahsi kanaatim Ve öngörüm Bence Fifa fb bjk ve başaka cezayı kesecek küme düşürün denecek
Gs oyüzden oyun oynanıyorsa topunuzun .

Senin ben varya şerefsiz herif

Bide bu şerefsize iyi niyetli diyorlar, ulan iyi niyetliyse futbol şubesinin başına adam gibi bir yönetici getirir

Yada transferi TD+Scout ekibine göre yaparlar

Gitmiş kendisinden daha mal ve komisyoncu olan bir başka şerefsiz Mehmet Özbek denen armutu koymuş oraya

Bu şerefsiz acilen defolup gitmeli beyinsiz mal herif

Bu gerizekalı nasıl başkan oldu bu kulübe ya şaka gibi.

O şerefsiz lise bu gerizekalıyı kolay kontrol edecekleri için kukla olarak koydular, o liseninde ta ak

Borç azalmadı çoğaldı

Futbol takımı müthiş

Basketbol uçuyo

Voleybol şahane

Yapılan transferler 5 yıldız

Bunlara evet diyenin beyin ölümü gerçekleşmiştir

TapaTalK

Elinin degdigi her yeri bok cukuruna cevirdi.

Tekrar etmekte fayda var; bu adam ve yönetimi + olarak bu zihniyette kim gelirse gelsin camiaya olan desteği sıfıra yakına çekmesi lazım tüm taraftarın.

Store'den alışveriş yapmayın, stada gitmeyin, para verip maç izlemeyin.

Yönetim eninde sonunda defolup gidecektir böylelikle.

Demokratik haklardır bunlar.

Geri
Üst Alt