dursun-aydin-ozbek_1112000.jpg

Normal bir istifa etme, dayak yiye yiye küfür yiye yiye hezimet ugraya ugraya ayril ordan

Aslinda su herifler hakkinda söylenecek o kadar sey var ki. Kendilerini bi bok saniyorlar.
Kesin liseci şerefsizin biri

Hani Aysal kaçmıştı ulan bu kulübün içi felaket herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde,çıkarcısı kan emici doluşmuş

Hain dolu bu camiaya yine iyi UEFA kupası gelmiş bunlara rağmen

BEYAZ ASLAN@1905beyazaslan 40 dk.40 dakika önceDaha fazla

"Mayıs-2017 Seçimli Olağanüstü Genel Kurul" Hazırlıkları Başlasın!

BEYAZ ASLAN@1905beyazaslan 4 sa.4 saat önceDaha fazla

HİÇ MERAK ETMEYİN! BU YÖNETİMİ DE, ünal aysal'ı GÖNDERDİĞİMİZ GİBİ GÖNDERECEĞİZ!

Kim la bu çakal

206 bin takipçisi var

Aysal'ı gönderip iyi bir bok yemişler gibi konuşması da ironik. Aysal'ı gönderen Dursun'cudur, Dursun'u gönderdik diyerek kendilerini affettiremezler. Dursun gelince resmen kaç kişinin cebi doldu, önce bunu açıklasınlar delikanlı gibi.

Aysal gonderilmedi de ,diyelim gonderilmis olsun , dursun o gonderilen yonetim kurulunda yok muydu ki bu iki taraf karsitmis gibi gosteriliyor anlayamadim

eskiden polat ile aysal arasinda vardi bu tarafcilik ama aysal ile dursun arasinda yok ki

ayrica bu adam bence palavra olmasina ragmen bir cumle kurmus ,icinden herkes sevdigini cekip onemsemis ,yani dursunu gonderecegiz dese sevilen adam olacakti ,aysali gonderdik dese nefret edilen ,ikisini de soyleyince orta sekerli mi oluyor ?

herkesin dusuncesine ve ifade hakkina saygi duymak gerekir

Bu adamı göndermek için büyük bir operasyon düzenlemeliyiz taraftar olarak binlerce insan sokağa dökülmeli

Genel kurulun yapilacagi yerde taraftar olarak toplanip büyük tepki verilmeli bu adam saniyorki burasi dingonun ahiri ne yaparsam yapiyim kimse beni o koltukdan indiremez

Galatasaray, Dursun Özbek döneminde Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 61 karşılaşmada sadece 28 galibiyet alabildi!!!

Dönen pisliğin,rantın,şerefsizliğin boyutu o kadar büyük olmalı ki , bu haysiyetsizler hala sarılıyorlar o koltuğa.Bu şerefsizlerin yerinde başkası olsa şimdi 30 defa florya basılmış,o dinazor altına işeyen bunaklar ayaklanmış, Ünal Aysal dönemi , her boka taş koyan irfan aktar denen zat 40 defa açıklama yapmıştı..

Gece 11 de twitterdan,facebooktan istifa yazmakla olunmuyor bu iş. Kendilerine küfür edenlere klavye delikanlısı vs yazıyorlar, haklılar. Ben de diyorum, o zaman kardeşim siz tam bir klavye taraftarısınız. Bu sıfatına tükürdüğüm herifi ,evinde rahat oturuyor.Galatasaray'ın geleceğini s..ip atıyor ya ,içim acıyor içim.

Bundaki uğursuzluk anlatılamayacak boyutlarda. Barcelona başkanı olsa orayı da iki senede kurutur bu. Amatör branşların hepsinde rakiplerimize geçildik. Erkek baskette Abdi İpekçi'de Fener'e maç vermezdik, iki maçtır yeniliyoruz. Futbolda iki senedir derbi galibiyetimiz yok. Bu yıl Hamsiler bile içerde dışarda yendi bizi. Bu kadar yerin dibine girdiğimiz bir dönem hatırlamıyorum. Adnan Polat dönemi bile daha başarılıydı. Ne sportif başarı var, ne ekonomik başarı. İdari olarak zaten kimin ne yaptığı belli değil. Yöneticilerin garabet açıklamaları, komisyon söylentileri, söylenilen bir ton yalan dolan, ortaya konulamayan hiçbir proje. Ne yapmış peki bu adam? En kolayı seçip eldeki arazileri satmış. Onda da kulübe ne kadar para gireceği meçhul.
Bunu ibra edecekleri tek tek bulup imha etmeli.
O zaman kulüp düzlüğe çıkar.

Son düzenleme:
Fatih terim in kurduğu takımla başarı kazanan faruk süren efsane oluyor maddi anlamda kulübü batıran aig satan adam kim stadın maketine 20 milyon veren adam kim takımı dağıtan kim madem gereçek cimbomlu en kötü zamanda prtaya çıkıp ben adayım neden demedi bana kimse far u k süren karizma efsane demesin
Ünal başkan klasmış takımı fb nin karşısına çıkarmadı ne oldu hatırlayan var mı iz mi bıraktı
Gene terim in kurduğu takımla başarılı oldu paraları kredileri bitirdi sonra sudan sebeple kaçtı
Kimsen talip olmadığı sniejder i 8 milyona getirdi sonra da bir çay mişte transferi yapmış gösterisini yaptı keşke iki çay içip terim istediği asıl adamları alsaydı bugünkü çoğu şeyi yaşamazdı
Adnan öztürk hiç demeyin iş cidye binince hemen hasta oldu nasıl hastalıksa bir ayda iyileşti anca dışardan konuşuyor
Tüm başkanlar için söylüyorum
90 lardan beri kadın basket bolunu domine eden takım dışında voleybol basket gibi branşlarda şampiyon olamadık ki zaten bir banviti yenip şampiyonluğumuz var
Sırf adamın karizması boy pos yok köylü sıradan biri diye vuruluyor

Prof.Dr.AhmetÖzdoğan@profdraozdoganTakip ediliyor

Daha fazla

GS ın ilk seçimli genel kurulunda Ortak akıl her branşta başarıyı hedefleyen bir başkan adayı çıkartırKardeşimA. Öztürk'le ayrı aday olmayız

Keşke gelse bu ikili. İyi yönetirler. Ama 2018 yılında değil şimdi olmalı değişiklik olacaksa..

Geri
Üst Alt