C8OhsDNVYAAp1Nm.jpg:large
Emre Saykal rentasimizin arabasi oldugu konusunda eminim

4 sene önce 200 TL aidatını ödemeyen birini başkan yapıp ona 80 milyon TL borçlanıyorsan, soracaksın:
Gerçekten kim kime muhtaç?

Ekstra süre vermesine rağmen Paok'a para ödeyemeyen Dursun Özbek yönetimi kulübü yine Fifa'lık etti!

Kariyerinde max 600B € bonservis ödenmiş adama gidip 3.5M € ver, onun da ilk taksitini ödeyemeden Fifa'lık ol! Allah senin belanı versin!

Yine güne sana küfür ederek başladım hain herif. Allah belanı versin senin.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Yemin ediyorum iyi niyetli filan değil bu herif düpedüz hain huur çocuğu

Dursun Özbek: "Avrupa'da takım küme düşerken bile takımlar destekleniyor. Biz de sporcular da hoca da başarı istiyor. Başka bir arzumuz yok"

Bu herif niyeti bozmuş.
Küme düşürecek

Demek onun için sucukcular sesini çıkarmıyor!!
DEFOL dursun!

Son düzenleme:
Dursun Özbek: FETÖ temizliği yapan tek kulüp biziz.

Çapsız gene adaymış.Batırmadan gitmeyecek anlaşılan.Siz kalan 1 yıla 3 yıl daha ekleyin 3 sene daha çilemiz var bunla.

Dursun Özbek: "Avrupa'da takım küme düşerken bile takımlar destekleniyor. Biz de sporcular da hoca da başarı istiyor. Başka bir arzumuz yok"

Bu herif niyeti bozmuş.
Küme düşürecek

Demek onun için sucukcular sesini çıkarmıyor!!
DEFOL dursun!

Adamın yaşadığı kafaya bak. Kiminle kıyaslıyor bu gerizekalı bizi de çıkıp böyle birşey söylüyor.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

bu adamdan o kadar nefret ediyorum ki aziz yıldırıma daha çok saygı duyuyorum bu heriften.aziz hiç değilse fbyi seviyor onun için birşey yapmaya çalışıyor hep batırıyor.bence bu adam galatasaraylı bile değil yoksa takıma zarar verdiğini görür ve çeker gider.atanmış biri.bu kadar rezil yönetmesinde ben art niyet arıyorum.bu kadar beceriksizlik olmaz.takımın ismini,karizmasını,prestijini lekelemekten başka birşey yapmıyor.vizyonu falan zaten geçtim,o ne falan der bu adam.

Son düzenleme:
ben cöküsümüzü taa Duygun yarsuvat basa geldiginde anladim yanina bu dursunu almisdi
zaten baslangici hamza hamzaoglunu getirdiklerinde anladim bu adamlarin hic biri visyonlu degiler diye
yurt disinin futbolunu bilmeyen inanin maclarini bile izlememis olan insanlar basa geldi
bu dursun secildiginde tipinden hal ve hareketlerinden anlamisdim nasil bi cöküse gitcegimizi ama bukadarini beklememisdim ve adam ciddi ciddi 3 senesini doldurup öyle gitcek hata tekrar secilirse hic sasmayin

Dursun Özbek - CNN Türk (02.04.2017)

10:06 | Galatasaray'ın sportif aktivitelerinde küçülmeye hiçbir zaman yer yok.
10:32 | Basketbol bütçemizi küçülteceğiz.

"Galatasaray'in icine nasil ettim ama" gülüsü..

C8bYPVhWAAAHbFz.jpg

Geri
Üst Alt