Dursun Özbek: "Balotelli haberi aynı bir dönemki İbrahimoviç haberi gibi. Balotelli ile ilgili bir kalkışmamız yok."

Balotelli = fake news dedi

Dursun Özbek: Sneijder ve Bruma'ya gelen herhangi bir teklif yok

Dursun Özbek: "Sneijder ve Bruma’nın 1’er sene daha kontratı var. Bu iki değerli futbolcuyu Galatasaray’ın gönderme lüksü yok."

Podolski sorusuna cevap veremiyor :asd:

Dursun: Podolski yi 2.5 milyon euro ya aldik herkes pahali dedi.

Huuuuhhh ?!

Dursun Özbek: "Podolski'yi 2,5 M €'a aldığımızda pahalı dediler. 2,6 M €'ya satınca ucuz diyorlar."

Özbek: "Podolski ucuza gitti diyenler ucuzdan ne anlıyorlar? Podolski'yi 2.5m euro'ya aldık pahalı dediler 2.6m euro'ya sattık ucuz dediler"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C99SKHcW0AAW-cv.jpg

Demba Ba 15 M €'ya satıldı, Sow da 17 M €'ya. Podolski 2,6 M €'ya ucuza gitmedi mi?
Dursun Özbek: "Hayır."

:asd22:

Sey gunu geldigi zaman ehh sampiyonluk gunu geldigi zaman

Ahahahahaha gelde gulme yaw :D

Dursun Özbek: Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile herhangi bir kırgınlığımız yok

Ulan ali durust dursun demis sen baskan ol ben baskan yardimcisi, ali durust kabul etmemis

Kabul etseydin abdurrahim albayrak ile birlikte bambaska bir takim izliyor olurduk

Dursun Özbek: "Ali Dürüst'e başkan ol dedim, Abdurrahim'e de sordum seçime girecek misin diye, rahatsızım dedi"

Yalandan kurmaca bir program kendileri çalıp kendileri oynuyor.Dursunun yalancı oldugunu uçan kuş duydu.Birde tv'ye çıkmış yok şöyleydi böyleydi diyor.

iyi oldu programi izleyen simdi Dursun dan daha fazla da nefret ediyordur

Geri
Üst Alt