Galatasaray, lig tarihinde 2. kez üst üste iki sezonu Beşiktaş ve Fenerbahçe galibiyeti (3B 5M) alamadan kapattı (73/74 & 74/75).

HAİN dursunun son görevlerini yazıyorum

1- galatasarayı 2 sene üst üste avrupa kupaları dışında bırakmak (şikecilerin 2 yıllık cezasının intikamı olarak)

2-galatasarayı daha büyük bi borca sokmak ve iflas ettirmek

3-galatasarayı kayyuma devretmek ve tamamen bazılarının oyuncağı haline getirmek

BUNA DUR DİYECEK TEK GÜÇ GALATASARAY TARAFTARI O DA OLMAZSA GEÇMİŞ OLSUN
kayyum işine bende katılıyorum. kulübün sonu iyice dibe çöküş, kayyum ondan sonra dipten dönücez, sonunda bir arap zenginine satılırız

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz onurun, gururun şerefin varsa derhal istifa et. Yeter artık, taşak oğlanına çevirdin bizi. Utanmaz herif.

Sirada Galatasaray Adasi var. Sonra bize iflas ettirip Rangers gibi yeni baslangica zorluyacaklar bilmem kacinci ligden.

Son düzenleme:
Ben diyorum abi genel kurul oldu mu o bina cökmeli. Kökünden kurtulmaliyiz hepsinden.

Bu kulübün ihtiyaci devrimdir.

poster_cheguevara_big.jpg

DURSUN ÖZBEK İSTİFA!
Dursun Ozbek resignation!
Dursun Oesbekies bedank!
Dursun usbekische zurücktreten!
Dursun Uzbek japë dorëheqjen!
Dursun Özbək istefa!
Dursun Uzbek izendapenerako!
Dursun Uzbek resign!
Dursun узбекска адстаўку!
Dursun উজবেকীয় পদত্যাগ!
Dursun Uzbek ostavku!
Dursun узбекски подаде оставка!
Dursun Uzbek mundur!
Dursun Uzbek resign!
Dursun Uzbek odstoupit!
Dursun的乌兹别克辞职!
Dursun Uzbek odstoupit!
Dursun Uzbek resign!
Dursun Oesbekies bedank!
Dursun的烏茲別克辭職!

Bu başlık nasıl altta kalıyor ya? Tüm gece bu yavşağa küfür etmekle geçmeli. Yönetimden konuyu 2 saatliğine küfüre açmalarını rica ediyorum.

Sen geberme umarım en sevdiğin geberirde en büyük acıyı yaşarsın.

Artık istifa et. Ulan adam bir derby kazanamaz mı yahu ?

Tarihimizin en sokuk baskani.
Bunu doguran anaya üzülüyorum, ben erkek dogurdum diye övünmüsmüdür acaba?

Ah be Adnan Polat!...Ne olurdu sportif yönden birazcık kabul edilebilir bir tablo oluşturabilseydin de şu Allah' ın belası ''Mektepli'' tayfayı kulübün yakasından düşürebilseydin?!...

Tarihi bir fısattı, kaçırıldı o tüzük değişikliği girişimi; bir daha kimin ne zaman buna yeltenmeye cesaret edebileceği muamma?...Birkaç şampiyonluktan filan çok daha önemli bir konuydu kulübün geleceği açısından; en çok kahrolduğum konudur, Dursun gibilerin musallat olmasının da altında yatan, o noktadaki kısa vadeci anlayıştır...

2 sezondur evinde fb bjk ve ts ye mağlup olan bir Galatasaray yarattın. Bravo

Kaç lira lan bir tetikçi euro da 4 TL olmuşken

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Uefa kupasini paylastik mi bugun twitterdan fln ,kulubun anasini belledin cenabet herif

Bu herif yüzünden Galatasaray-Fenerbahçe maçını izlemedim ulan hayatında bu maçı kaçırmamış biri olarak.Allah cezanı versin senin tamam mı sana oy verenin seni başkan yapanın da Allah cezasını versin be.Sizin şu kulübe verdiğiniz zararı benim diyen Fenerli Beşiktaşlı vermezdi be pislik karaktersiz herifler.

Geri
Üst Alt