Dursun Özbek, dünkü maç sonrası stadın tamamen boşalmasının ardından; kimseye görünmeden Türk Telekom Arena'dan çıktı. (AMK Spor)

:asd:

aslinda ben konuyla cok baglantili degil ama fb yi de cozemiyorum , biraz bize benziyorlar , bunca yatirim , kjaer ,skertel , persie , lens , iyi kadrolari var

adamlar basaksehiri yendi , bizi iceride disarida yendi , bjk ile berabere kaldi , kupada bjk yi deplasmanda yendi , ts yi deplasmanda 3-0 yendi ..

peki bu fb nasil bu kadar asagida kaldi , bence 2 inci olacaklar , tez konusu olur , demek ki ne kadar puan kaybetmisler anadoluya

aslinda ben konuyla cok baglantili degil ama fb yi de cozemiyorum , biraz bize benziyorlar , bunca yatirim , kjaer ,skertel , persie , lens , iyi kadrolari var

adamlar basaksehiri yendi , bizi iceride disarida yendi , bjk ile berabere kaldi , kupada bjk yi deplasmanda yendi , ts yi deplasmanda 3-0 yendi ..

peki bu fb nasil bu kadar asagida kaldi , bence 2 inci olacaklar , tez konusu olur , demek ki ne kadar puan kaybetmisler anadoluya
Adamlar hucumsal anlamda vasat kalıyor ki burda merkez orta sahalarının etkisi büyük. Hepsi defansif orta sahasına daha yatkın. Bir tane ne bileyim sneijder tipinde oyuncuları mevcut olsa farklı olabilirdi bunların durumu ki bence türkiyenin en iyi kadrosu bunlarda ama işte bir önemli noktada eksik olunca olmuyor bu iş.

Sen Adnan Polat'dan sonra bu camianın başına gelmiş en büyük belasın şerefsiz yavşak. S*ktir git artık.

Sıfatını sevdiğimin bit yavrusu...isterseniz ceza verin umrumda değil....bu bit yavrusunun suratını gördükce midem bulanmaya başlıyor artık...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

C-LHveRW0AUK7JH.jpg

Sen hala burada mısın ulan?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Oldu, ok.

tespitin için tesekkürler.

Turizmde duraklık olduğunu söyleyen, Galatasaray Oteli'nin inşaatını durduran Dursun Özbek, kendisine ait yeni otelini açtı.

C-RFYLdXYAUt-fR.jpg

Serefsizsin, hainsin, gebereceksin, anneni sevmiyorsun, kulaklarini cinlattiriyorsun. Sonra da böyle birine makamdan dolayi saygi gösterelim diyorlar. Ulan o hain zat o makama saygi gösterse citroen olup gider zaten

Babana sorsak geçmişe dair pişmanlığın bir kare ile anlat diye. Eminim şu resmi atardı önümüze
pr%C3%A9servatif.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Bide gelecek itibaren lige ambargo koymuyormu lige 3-4 sene :) olurmu olur yani uzak ihtimal olsada özbek yönetimi ile. Bir çoğumuz gerci özür dilemesinide bilir o vakit.

La benim bu herife insan demeye dilim varmıyor siz başlığa başkan eklemişsiniz bide ayıptır.

Geri
Üst Alt