- 16 Haziran 2010
- 204.196
- 156.320
- 6.838
Dursun Özbek, dünkü maç sonrası stadın tamamen boşalmasının ardından; kimseye görünmeden Türk Telekom Arena'dan çıktı. (AMK Spor)

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Adamlar hucumsal anlamda vasat kalıyor ki burda merkez orta sahalarının etkisi büyük. Hepsi defansif orta sahasına daha yatkın. Bir tane ne bileyim sneijder tipinde oyuncuları mevcut olsa farklı olabilirdi bunların durumu ki bence türkiyenin en iyi kadrosu bunlarda ama işte bir önemli noktada eksik olunca olmuyor bu iş.aslinda ben konuyla cok baglantili degil ama fb yi de cozemiyorum , biraz bize benziyorlar , bunca yatirim , kjaer ,skertel , persie , lens , iyi kadrolari var
adamlar basaksehiri yendi , bizi iceride disarida yendi , bjk ile berabere kaldi , kupada bjk yi deplasmanda yendi , ts yi deplasmanda 3-0 yendi ..
peki bu fb nasil bu kadar asagida kaldi , bence 2 inci olacaklar , tez konusu olur , demek ki ne kadar puan kaybetmisler anadoluya
Oldu, ok.aslinda ben konuyla cok baglantili degil ama fb yi de cozemiyorum , biraz bize benziyorlar , bunca yatirim , kjaer ,skertel , persie , lens , iyi kadrolari var
adamlar basaksehiri yendi , bizi iceride disarida yendi , bjk ile berabere kaldi , kupada bjk yi deplasmanda yendi , ts yi deplasmanda 3-0 yendi ..
peki bu fb nasil bu kadar asagida kaldi , bence 2 inci olacaklar , tez konusu olur , demek ki ne kadar puan kaybetmisler anadoluya
bu fikri sana kim verdibiri de tsk ederiz swf koyaydi