Futbol Merkez‏ @Futbolmerkez
"Derbideki yenilgiyi tebrik etti"

Dursun Özbek'ten takıma; "Derbideki performansınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum."

C-a1BeGWsAgKIoz.jpg

Hem derbiyi kaybediyor hem de tebrik ediyor

Kimlere kaldik.

Ama borc ödüyor ama cok iyi niyetli ama gece gündüz calisiyor ama ama ama.

Tam bir serefsiz mahlukat. Allah bin belani versinn senin de seni secenin destekleynin de.

Futbolculari yakindan izleyip motive etmeye gitmis :asd:

5141136.jpg

Cidden bu herif Galatasaray'ı 2 senede küçük bir takım haline getirmeyi başardı

Hala müdahale eden yok taraftarda uslu uslu seyrediyor. Koskoca kulüp yok olup gidecek ulan nerdeyse malın biri yüzünden hemde

Beyler borcun azaldığı falan yok , cebinden para koymuşmuş hikaye.Hayatı yalan bu herifin .. Ulan bir allahın kulu çıkıp gıkını çıkaramıyor şu şerefsiz herife ya o na yanıyorum.Biz üye olmak istediğimiz zaman bu sistem bizi 3-4 yıl beklersiniz cevabını veriyorsa bu işin maalesef bir sonu yok demektir. Bu herif elbet gider ama mutlaka yerine yine aynı kafadan biri getirirler.

Borçun yükseldiğini söyleye biliriz belkide ama asıl önemli olan banka borçları ve bununla gelen korkunç yıllık faiz oranı. Bu konuda önemli adımlar atıldı ama yetmez tabiki. O kredi banka borçlar sıfırlanmalı en kısa sürede yoksa gerçekten de riva ve florya operasyonu çöpe atılmış olur.

Korkun banka faizini bu herif yapti yahu. %25ten doviz mi alinir has guzel tl cinsinden borcun tamami yapilandirilmisti kulube adim atali oldu 3sene icine etti komple.

Galatasaray'da, yönetime muhalif bazı üyeler, eleştiri ve hakaret gerekçesiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

C-Z9ZkmXkAEFHRB.jpg

dogru yaptigi sey varmi acaba bu GAWARDO nun

Başlığın adının Dursun Kayyum Özbek olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Adam halen daha gitmeye niyetli değil, gerçekten inanılır gibi değil. İç sahadaki diğer maç 90 dakika anasına selam yollanmalı istifa diye bağırmak işe yaramıyor bellliki.

Allahım sen büyüksün, kurtar bizleri şu beladan, mübarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine.. amin..

Dursun Özbek: "Benim istifa etmem için hiçbir gerekçe yok, 2018'e kadar buradayım''

Böyle demiş şeref yoksunu.

Geri
Üst Alt