bizimde karısıyla kızıyla 16 bin kere ilişkiye girme hakkımız var bu yaptıklarıyla

d00191a1cbda8e417570265b0fa761c9_cris-carter-is-mad-that-espn-cmon-man-meme-espn_636-358.png

İçerde cebinden verdiği 115 milyonu var diyorlar. O parayı almadan bırakın 1600 imzayı, 16.000 imza toplasan hava.

Yalan. Kim çıkarıp 115 milyon gibi astronomik bir rakamı vermez cebinden ki, Dursun Türkiye'de zenginler listesine ilk 100'e bile giremezsek 115 milyon TL zaten veremez.

Bu yalan haberleri bilerek yaptırıyor gitmemek için.

Yalan. Kim çıkarıp 115 milyon gibi astronomik bir rakamı vermez cebinden ki, Dursun Türkiye'de zenginler listesine ilk 100'e bile giremezsek 115 milyon TL zaten veremez.

Bu durumun yalan olması, sızdırılan soyunma odası konuşmalarının yalan olması ile aynı. İksini de Özbekler servis etti.

dursun o kadar o ve ç bir adamki 5 milyon verip faizle 115 milyon almanın hesabını yapıyodur

Bu durumun yalan olması, sızdırılan soyunma odası konuşmalarının yalan olması ile aynı. İksini de Özbekler servis etti.

Evet öyle zaten. 115 milyon TL'yi 150.000TL zannedenler var galiba, söylemesi kolay geliyor galiba. Dursun bu camiaya 115 milyon TL'yi geç 1.5 milyon TL versin, ben Ankara Atakule'ye çıkıp atlayacağım o kadar büyük konuşuyorum.

dursun o kadar o ve ç bir adamki 5 milyon verip faizle 115 milyon almanın hesabını yapıyodur

5TL verebilir ama 5 milyon TL'nin ihtimali bile yok.

Evet öyle zaten. 115 milyon TL'yi 150.000TL zannedenler var galiba, söylemesi kolay geliyor galiba. Dursun bu camiaya 115 milyon TL'yi geç 1.5 milyon TL versin, ben Ankara Atakule'ye çıkıp atlayacağım o kadar büyük konuşuyorum.

5TL verebilir ama 5 milyon TL'nin ihtimali bile yok.

Hiç katılmıyorum. Mehmet Özbek'in zebellah gibi paranın üstüne çöküp, her Allah'ın günü yönetime maddi aşamalarda dahil olduğu haberleri boşa çıkmıyor. Parasını koruyor adam. Komisyonla da verdikleriini yavaş yavaş topluyordur.

Zaten Dursun'un yüklü para versin de borçları biraz toparlasın diye seçildiğine artık eminim.
Parası yok sanılması bence komik. Bu ülkede para inşaatçılarda.

Hiç katılmıyorum. Mehmet Özbek'in zebellah gibi paranın üstüne çöküp, her Allah'ın günü yönetime maddi aşamalarda dahil olduğu haberleri boşa çıkmıyor. Parasını koruyor adam. Komisyonla da verdikleriini yavaş yavaş topluyordur.

Zaten Dursun'un yüklü para versin de borçları biraz toparlasın diye seçildiğine artık eminim.
Parası yok sanılması bence komik. Bu ülkede para inşaatçılarda.

Çok boş düşünce cidden.

Dursun'un kulübe büyük para yardımı yapacağını inanmakla, kaplumbağa 120km hız ile koşuyor demek aynı şey.

Dursun yalan haber çalışmalarında başarılı oluyor bak seni bile kendi safına çekmiş hemen.

Galatasaray'dan bir bok olmaz artık, dediğim gibi seneye Dursun devam ederde şampiyon olursak tarihin en kirli sayfalarına da gireriz.

Hoş 1 hafta itibariyle Dursun hala devam edecekse zaten Galatasaray rezil olmuştur bitmiştir.

Çok boş düşünce cidden.

Dursun'un kulübe büyük para yardımı yapacağını inanmakla, kaplumbağa 120km hız ile koşuyor demek aynı şey.

Dursun yalan haber çalışmalarında başarılı oluyor bak seni bile kendi safına çekmiş hemen.

Galatasaray'dan bir bok olmaz artık, dediğim gibi seneye Dursun devam ederde şampiyon olursak tarihin en kirli sayfalarına da gireriz.

Hoş 1 hafta itibariyle Dursun hala devam edecekse zaten Galatasaray rezil olmuştur bitmiştir.

Ana fikirde anlaşıyoruz; Galatasaray'dan bir bok olmaz. Tarihinin en büyük travmasına girmiş durumda kulüp.

Ama iplerinin bildiğimizden daha fazla Dursun'a verildiğini idrak edemeyen sensin. Burayı da kavrasan aslında problem kalmayacak.

Özhan Canaydın dönemindeki o parasızlıkta dahi kulübün efsanesi, sırtını verdiği dayanağı olan riva-florya'yı harcayan bu adam oldu.

Normalde "ben sadece genel kurul ile seçildim, sadece geçici hizmetkarım" derken, Çinlilere satılma konusuna gelince Kulübün sahibi gibi "sattırmam" diyebiliyor yine bu adam.

Seçim için 1600 imza olayı soruldu, cevap olarak; "toplasınlar da görelim" diyen yine bu adam.

Yıllardır her başkana karşı horoz kesilen ağır toplar, dinozorlar, Şu rezil yönetime rağmen Dursun'un dizinin dibinde kedi gibiler. Sesi çıkanlar sadece gençler oluyor.

Her gün, peşkeş çekilen Riva-Florya üzerine yeni skandal haberler ayyuka çıkarken, bırak artık diyen bir tane dinozor üye yok.

Nerden geldiği. ne haltlar yediği belli olmayan Mehmet Özbek, kulübün kılcallarında cirit atarken, "la sen kimsin" diyen yine kimse yok. Sadece kimsenin takmadığı, dış kapının mandalı gençler dile getiriyor bunu.

Kusura bakma da bu yönetim şekli bana fena halde Demirören başkanlığındaki Beşiktaş'ı andırıyor. Onun da sebebini öğrendik sonra malum; 103 milyoncuk.

Dursunun para verdigi yok yav bankadan kredi cekti galatasaray baskanlik makamindan sonra kisisel olarak imzasi var dursun ozbek diye.
Cektigi krediyi odemezse kulup iste bilmem kac sene sonra kefil olarak gider alirlar ki bunun olmasi icin kulube hic para girmeyip batmasi gerekir.
Yalanci serefsiz bir adam iste.

Futbol Arşiv‏ @FutbolArsiv

Kendi yönetimini sırtından bıçaklayan Mehmet Helvacı imza kampanyasına destek verse ne olur, vermese ne olur?! Hadi başka kapıya!..

Hesabın adı futbol arşiv, takipçi kasmış mis gibi. Dursun Özbek yönetimini savunuyor ama açık açık da söyleyemiyor.
Nasıl olur böyle bi zamanda böyle bi başkan savunulabilir? Yukarda kopyaladığım tweet'i iyi okuyunca gayet net anlaşılıyor.
Benim odaklandığım nokta Helvacı falan değil. İmza kampanyasına destek verse ne olur vermese ne olur'muş. Hadi başka kapıya'ymış. Bu üslubu tanıyoruz hepimiz değil mi?
Ben o üslubun sahibi olan organizmaya Galatasaray'ı vermek istemiyorum arkadaş. Zaten ellerinde şampiyonluğa oynayacak Başakşehirleri var. Daha bir sürü takım var, Galatasaray'ı aldıklarını görmek istemiyorum.

Bugun divan toplantisi varmis hadi bakalim beyzadeler emlak konut yalanini sorup itin gotune sokacak mi

Keşke annesi bunu dünyaya getirdikten sonra hayvanat bahçesinin kapısına bıraksaymış.. Belki bırakmıştır da hayvanat bahçesi kabul etmemiştir.

C_3w-XEW0AQPs1U.jpg

CANLI YAYINDA EDİLEN KÜFÜRÜ OKUDU
Özbek, "Ortalığı yangın yerine çevirdiler, kendini eleştireni disipline veriyor diye, böyle bir tavır gördünüz mü hiç? Söylemekten utanıyorum, Allah aşkına üslup bu mu olmalı? (Küfür ekrana veriliyor) Genel Kurulu lağvet amk diyor. Değerli Galatasaraylılar tersini söyleyen varsa çıksın, Genel Kurul üyesine yakışır mı? Beyan edin, bu ifade, aşağılama yakışır mı? Ne oluyor bize yahu? Değerli Galatasaraylılar beni eleştirdi diye kimse ile bir hesabım yok, fikri hür bir toplumuz, eleştiriden kuvvet alırım Sosyal medyada etraf yangın yeri olmuş" dedi.

Geri
Üst Alt