- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
bizimde karısıyla kızıyla 16 bin kere ilişkiye girme hakkımız var bu yaptıklarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizimde karısıyla kızıyla 16 bin kere ilişkiye girme hakkımız var bu yaptıklarıyla
İçerde cebinden verdiği 115 milyonu var diyorlar. O parayı almadan bırakın 1600 imzayı, 16.000 imza toplasan hava.
Yalan. Kim çıkarıp 115 milyon gibi astronomik bir rakamı vermez cebinden ki, Dursun Türkiye'de zenginler listesine ilk 100'e bile giremezsek 115 milyon TL zaten veremez.
Bu yalan haberleri bilerek yaptırıyor gitmemek için.
Yalan. Kim çıkarıp 115 milyon gibi astronomik bir rakamı vermez cebinden ki, Dursun Türkiye'de zenginler listesine ilk 100'e bile giremezsek 115 milyon TL zaten veremez.
Bu yalan haberleri bilerek yaptırıyor gitmemek için.
Bu durumun yalan olması, sızdırılan soyunma odası konuşmalarının yalan olması ile aynı. İksini de Özbekler servis etti.
dursun o kadar o ve ç bir adamki 5 milyon verip faizle 115 milyon almanın hesabını yapıyodur
Evet öyle zaten. 115 milyon TL'yi 150.000TL zannedenler var galiba, söylemesi kolay geliyor galiba. Dursun bu camiaya 115 milyon TL'yi geç 1.5 milyon TL versin, ben Ankara Atakule'ye çıkıp atlayacağım o kadar büyük konuşuyorum.
5TL verebilir ama 5 milyon TL'nin ihtimali bile yok.
Hiç katılmıyorum. Mehmet Özbek'in zebellah gibi paranın üstüne çöküp, her Allah'ın günü yönetime maddi aşamalarda dahil olduğu haberleri boşa çıkmıyor. Parasını koruyor adam. Komisyonla da verdikleriini yavaş yavaş topluyordur.
Zaten Dursun'un yüklü para versin de borçları biraz toparlasın diye seçildiğine artık eminim.
Parası yok sanılması bence komik. Bu ülkede para inşaatçılarda.
Çok boş düşünce cidden.
Dursun'un kulübe büyük para yardımı yapacağını inanmakla, kaplumbağa 120km hız ile koşuyor demek aynı şey.
Dursun yalan haber çalışmalarında başarılı oluyor bak seni bile kendi safına çekmiş hemen.
Galatasaray'dan bir bok olmaz artık, dediğim gibi seneye Dursun devam ederde şampiyon olursak tarihin en kirli sayfalarına da gireriz.
Hoş 1 hafta itibariyle Dursun hala devam edecekse zaten Galatasaray rezil olmuştur bitmiştir.