Dursun Özbek ne kadar çapsız olsa da taraftarı idare etme ve tepkileri kontrol altında tutma konusunda büyük başarı gösterdi. Taraftar tepki göstermek yerine zaman zaman övme noktasına bile geldi. Çeşitli yalanlar ve çarpıtmalarla bu noktaya kadar iyi geldi muhtemelen de görev süresini tamamlayacak.

Son düzenleme:
umarım bu sene şampiyon olmayız da bu heriften kurtuluruz yoksa bunu tekrar seçer bu beceriksizler.normalde bu sene uefa şampiyonu olsak bile bu herif seçilmemesi lazım ama.

teknik direktör secimlerine bak
hamza, denizili, riekernik, tudor
adam türkiye sinirlarini gecmiyor devamli kiyida kösede olan adamlar visyona bak
dün bi programda bu transferleri tudor degilde bu yönetim manager tavsiyesiyle almislar rezilige bak ya
benim cildirdigim konu taraftarin bazilari hakikaten akil sagligindan süphe ediyorum adam 3 senedir rezil yönetiyor yapdigi transferler her sey rezil 3 tane transfer geldi diye susanlar oldu
borc ödemis adam her seyi satip borc ödedi bi proje mi gerceklesdirdi veya uzun vaadede kulübümüze para getircek islere mi imza ati hayir gitti 3 sacma sapan transfer yapdi tamam gomis kötü oyuncu degil ama bi drogba hata burak bile degil
belhanda asla sneider degil
uefadan ceza yiyen bi baskan olarak anilmak istemiyorum dedi
1 sene ceza yedik su duruma bak
köy takimini yenemiyoruz
besiktas veya fener sampiyon
bu adam bence demirörenin bi projesi baska türlü bu hain adamin yapdiklarini acikliyamiyorum bence besiktasa fenere calisiyo

rivayı ve floryayı sattı, bitirdi bizi daha ne istiyor acaba son görevi kayyumla galatasarayı tamamen yoketmek mi

Riva ve Florya peşkeşine karşılık şampiyonluk sözü almışsa onu bekliyordur, ya da BJK'nın bir sene daha şampiyon olması gerekiyordur ve onun için Galatasaray'ı frenliyordur.

biz diyoruz ki, "mümkün değil bundan kötüsü, galatasaray'ı daha fazla küçültemezsin", 'adam' diyor ki, "bakın görün benim için küçülmenin sonu yok."

Dursun Özbek ve yönetiminin yaptığı Olcan Adın savunması istifa gerektirir. Okurken utanır insan.

DEsgx2HWAAADRIe.jpg

Kendisi bir ajandır ve Galatasaray'ın içine sızdırılmıştır. Başka izahı yok bu tavırlarının. Adam, bizi tarihin karanlık çukuruna gömmeye yeminli gibi davranıyor.

Saka gibi ya bu adam hala bizim baskanimiz. Onca yasattigi skandala, fiyaskoya ve utandirici olaylara ragmen hala Galatasaray baskanligi makimini dolduruyor bu hain herif.

Isin en aci tarafi bunu hala destekleyenlerin olmasi. Bakin görün yarin 2 transfer daha gelsin hepsi ortaya cikar deliklerinden. Bu kisiler de ayni Dursun gibi haindir gözümde.

Ahmet Çakar diyordu ya Karabasan gibi Galatasarayın üzerine çöktü diye aynen öyle

Son düzenleme:
Bir adamın görevi süresince iyi yaptığı en azından bir şey olmaz mı! Yok işte!

Futbol takımı berbat, transfer yok, basketbol bitti, voleybolda ezeli rakibinin keki olmuşsun, ne işe yararsın be adam!

Bahsettiğin korkunç uyumu bozan oyuncular var başkan.

Muslerayı da göndermelisin, Tudorsla 555 yıllık da sözleşme yap.

Çok net lafı eveleyip gevelemeye gerek yok ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Suratındaki yağların içinde boğul HAIN.

sent via GSC

Forum bir günlüğüne içimizdekileri dökme fırsatı verse, bu adama söyleyeceğim küfürler ve hakaretler buradan Mikronezya'ya yol olur.

Geri
Üst Alt