takimin durumu ve ustundeki baskidan rahatsiz oluyo mudur acaba

kalp krizi felan gecirmesin mazallah

Dursun Özbek bu vasıfsızlıkla bu yaşa kadar nasıl gelmişte Galatasaray'ın başına başkan olmuş, özet geçebilecek birisi var mı ?

Aga yok ya bu herif hala daha başımızda kalırsa net söylüyorum küme düşelim bu sene yeter ya yeter!! Camianın ne satılmış sözde taraftarında iş var, ne başkanında iş var, ne yöneticisinde iş var, ne kongre üyesinde iş var, ne hocasında iş var, ne futbolcusunda iş var :red: Yeter arkadaş zengin bir iş adamına satılsın artık şu kulüp olmuyor arkadaş olmuyor işte!!

Yıl olmuş 2017 arkadaşlar Abd nin başında donald trump varken, bizim sıradışı bir başkanımızın olması bence garip değil.

Keza dursunu fenerin başında hayal edin, bence onlar yadırgamazdı! Biz böyle bir başkanlık anlayışı ile ilk kez karşılaşıyoruz yadırgamamız ondandır.

Adamın iyi yanları da yok değil onları görelim lütfen;

Varan 1- Sneijderin 3.5 milyonluk maaş yükünden kurtardı bizi.. 2 senedir şampiyon olamadık demek ki adamın faydası yok (ironi değil) büyük takımlar içinde durum böyledir, şutlayacaksın gidecek...

Varan 2- Takım logosunda değişiklik planı var bence ciddi bir forma ve ürün satışı getirisi sağlayacak.

Varan 3- Başarıya doymuş yerlileri şutlamak (semih,sabri vs.. )

Varan 4- Gelecek için umut veren açıklamaları..

Varan 5- Medya ile siyasi kişilerle ve en önemlisi Cumhurbaşkanımız ile arasının çok iyi olması..

devamını sonra yazarım sıkıldım yazarken

DFM60spVoAIgZF4.jpg

bir insan koskoca 100 yıllık bir camianın içine sıçtı resmen. vay anasını be. senin bu takıma başkan olduğun gün meğer bu takımın tarihindeki en kara günmüş.

Galatasaraydan memleketim giresun dan futboldan hayattan herşeyden soğuttun lanet olsun sana allahından bulursun inş

hahaha kongrede ibra edin diye ve avrupa ligine katilacagiz diyen fossilerler ne diyordur acaba

Az biraz karakteri varsa şu an istifa etmesi lazım.

Hayri Kozaklar nerdesiniz lan kırmızı şarapçı köpekler. Alın Dursununuzu üstüne oturun

großkreutz ve sigþórsson gibi müthiş iki transferle hatırlayacağımız başkanımsı.

Geri
Üst Alt