Özgür Güney
Tecrübeli Üye
- 8 Şubat 2009
- 5.021
- 30
- 1.343
35 yaşındayım İlk defa bir Galatasaray başkanına küfür ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıl olmuş 2017 arkadaşlar Abd nin başında donald trump varken, bizim sıradışı bir başkanımızın olması bence garip değil.
Keza dursunu fenerin başında hayal edin, bence onlar yadırgamazdı! Biz böyle bir başkanlık anlayışı ile ilk kez karşılaşıyoruz yadırgamamız ondandır.
Adamın iyi yanları da yok değil onları görelim lütfen;
Varan 1- Sneijderin 3.5 milyonluk maaş yükünden kurtardı bizi.. 2 senedir şampiyon olamadık demek ki adamın faydası yok (ironi değil) büyük takımlar içinde durum böyledir, şutlayacaksın gidecek...
Varan 2- Takım logosunda değişiklik planı var bence ciddi bir forma ve ürün satışı getirisi sağlayacak.
Varan 3- Başarıya doymuş yerlileri şutlamak (semih,sabri vs.. )
Varan 4- Gelecek için umut veren açıklamaları..
Varan 5- Medya ile siyasi kişilerle ve en önemlisi Cumhurbaşkanımız ile arasının çok iyi olması..
devamını sonra yazarım sıkıldım yazarken
Bu zor gecenin ardından Medipol Başakşehir'e transfer olmak isteyen tüm taraftarlara kapımız açık.![]()
Katiliyorum ayrica.kirmizi sarap nedir raki icer delikanli adam,alayinin ..nHayri Kozaklar nerdesiniz lan kırmızı şarapçı köpekler. Alın Dursununuzu üstüne oturun