DGGCaCnXcAAT0jm.webp

Adamın giyinişine bak ya... Utanıyorum ben bu adamın bizim başkanımız olmasından! Altta rugan iskarpin ayakkabı, salaş kot, onun üstünde polo yaka t-shirt, bir de bunu kotun içine almış, en üstte de ceket... Yüzü de her zamanki gibi yağa bulanmış...

Galatasaray başkanı saf katıksız bir BARZO!!!!

Metin Oktay‏ @MetinOktay_Gala
HABER | GS da muhalif üyeler tarafından, Mart 2018 de yapılacak olan mali genel kurulda D.Özbek'in ibra edilmemesi için çalışma başlatıldı

Mart 2018'e kadar Galatasaray diye bir şey kalmayacak, boş yere zahmet etmesin yandaş üyeler.

Tomorrowland Müzik Festivali'nde 'Dursun Özbek istifa' pankartı açıldı.

DGKfkdmW0AAj5LB.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 17451

Adamın giyinişine bak ya... Utanıyorum ben bu adamın bizim başkanımız olmasından! Altta rugan iskarpin ayakkabı, salaş kot, onun üstünde polo yaka t-shirt, bir de bunu kotun içine almış, en üstte de ceket... Yüzü de her zamanki gibi yağa bulanmış...

Galatasaray başkanı saf katıksız bir BARZO!!!!

Sen hayatinda barzo gormemisin. Biraz daha abartsaydin olurdu belki.

2,3 transfer yaptigin icin herseyi unutan, buyuk baskan ilan edenlerin cektigimiz kadar kimseden cekmedik.

Galatasaray taraftarinda problem var, osterunds facia'sini 2 3 transfer haberiyle unutturdular, neymis supriz yildiz isimmis, volkan sen'dir o.

Yalanlarindan utanmiyormusun allahsiz herif? Cehennem'de bu yalanlarin, milyonlari kandirmanin hesabini nasil vereceksin?

Dizler ustunde hayat yasiyan, ultrAslan ve transfer cocuklari, siz devam edin biat etmeye.

Galatasaray'ın içinde bulunduğu olağanüstü şartlara rağmen rezil bir yönetim gösteren kişi.

Fehuliyle fernando nerede ulan. Bıktırdınız artık.

Taraklara gelirsin umarim, ben sana daha baska ne diyim?

herife bedduada işlemiyor ne yapsak boş batırana kadar devam dursun

her seferinde bundan daha rezil olamaz diyorum ama bi şekilde başarıyor. rezillikte nirvanayı da geçti kepaze herif

Geri
Üst Alt