248b504fc385a7cefd1c0f3e0da7aea9.png

bu kulüpden öylede böylede gitceksin tam bi rezilsin senden baskan olarak utaniyorum
rezil etin bizi her anlamda

Bugün bir haber duydum, başlık şuydu: "Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ahmet Şen ile kulüpler birliği vakfının başkanlığı için yarışacak"

Beynimin içinde yankılanıyor yahu. :mad: yarışacak.. yarışacak...

Yarışacağı isim Sadık Dik'miş. İsmi bile aklımda kalmamış ama Galatasaray Başkanı ile yarışıyor işte. Nerden tutsan elinde kalıyor

Çıbanın başlarından biri bu zaten. Her yönetimde sicil kurulunda istisnasız.

Rıza Çalımbay'a kapıcı çocuğu diyerek aklınca hakaret ettiğini sanan bi adam bu. Sefil.
suratından ve gülüşünden belli kendısının kapıcı cocuğu olmadığı

suratından ve gülüşünden belli kendısının kapıcı cocuğu olmadığı

Kaç yıl oldu hatırlamıyorum, Rijkaard dönemi miydi neydi. Hatırlayan vardır, Rıza Çalımbay'ın kızı da duymuş da aralarında münakaşa olmuştu. Detayları çok iyi hatırlamıyorum ama internette kolay bulunur zaten.

O günden beri boğazımda yumru var. Her yönetim zamanı listeye bakarken önce bu adam var mı diye bakıyorum, hep de orda oluyor. Belli ki kulüpte çok sözü geçen bi adam. Galatasaray'ı savunmak taraftar olarak benim görevim ama böyle adamlar olunca ben bazı şeylere kendimi inandıramıyorum maalesef.

[FONT=&quot]Kulüpler Birliği'nde yeni başkan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek oldu![/FONT]

[FONT=&quot] GS'ın yayınlanan finansal raporlarına göre, Dursun Özbek Sportif A.Ş'ye 17 milyon borçlu.[/FONT][FONT=&quot]Yani diyelim ki mesala Sneijder verilen cezayı ödemedi, Dursun Özbek Sportif A.Ş başkanı olarak Dursun Özbek'e parayı ödemesi için ihtar çekecek :)[/FONT][FONT=&quot]Yani şirketin yönetim kurulu başkanı şirkete borçlu durumda!!![/FONT]

Alooooo.. Yeni tesisler ne oldu. Takım arenada çalışmak zorunda kalıyor resmen. Ne zaman başlanacak inşaat bundan haber verin yahu. Florya ihalesi ne zaman. Stadın üst hakını teslim aldınız mı? Kaç ay geçti tık ses yok bu önemli konular hakkında.

Geri
Üst Alt