Rantsız, komsiyonsuz transfer yapılacaksa ne anlamı var bu ülkede yönetici olmanın ?????

transfer dönemi sırasında boş zaman bulamayan dursun özbek dönemin sona ermesiyle botoks yaptırdı

zkwlzjzv.jpg

Hakan'la Arif'i atmak için uydurulan bir bahaneydi,sonradan ona da sığınamadılar bu mesele unutuldu gitti işte.

Medyadaki, kamuoyundaki Arda baskısına direnip takıma almazsa asıl o zaman gerçek başkan olur. (ki ben hem başkanın hem de Tudor'un Arda'yı istediğini sanmıyorum; medya safsataları bunlar)
Bence Başkan istiyordu, hem evladımızı geri getirdik diyecekti hemde yıldız oyuncu kategorisini devreye sokacaktı. Bence taraftardan bu kadar karşı tepki beklemiyordu.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Başkan istiyordu, hem evladımızı geri getirdik diyecekti hemde yıldız oyuncu kategorisini devreye sokacaktı. Bence taraftardan bu kadar karşı tepki beklemiyordu.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün Galatasaray'ın başına kim geçse "Arda Turan bizim evladımızdır" diyecektir. O yüzden ben o lafını çok ciddiye almıyorum ve o sözü kendi fikri olarak belirttiğini düşünüyorum. Tudor devreye geçince fikri hemen değişmiştir.

Geri
Üst Alt