Sen kimsin de Efsane Büyük Baskan Ünal Aysal'a laf ediyorsun lan çapsiz dursun? Sen kimsin la yalancı duzenbaz uckagitci. Iyice meydani bos buldunuz. Sana da kardesine de hamzana da simdi neyse..

Başlığı Dursun Aydın Özbek | Eski Başkan yapmak için o kadar sabırsızlanıyorum ki .

Harcadığı paraları söylemek kolay.
100 Harcadıysa 300 Kazandı o kadro , halada onun ekmeğini yiyorsun , geleli sayılı gün olmuş wes falan kendi aldı sanki .te Allahım ya sen sabır ver

Son düzenleme:
Hakikaten düşününce eski başkanlar genelde Ünal Aysal zamanında gelenlerle götürdü işi. Takımın üzerine bir çöp koymadılar. Poldi iyi transfer lakin o da bir şanstı.

Cidden birkaç seneye işimiz iş böyle başkanlarla.

abuzer-komurcu--i18180.jpg

Abuzer Kömürcü'nün oğluna sövdüğü gibi saydırmak istiyorum sana dursun.

3 ay gibi kısa bir sürede 3 kupa görerek efsane başkanlarımızdan biri oldu bile.3 kupa alan yönetim ve teknik ekibimize güvenin,iyi yoldayız iyi.

Büyük basganesfkireugx

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

hahaahahahhaahah :) :) :) :) evrim geçirmişin üstad !!! profil resme bak hele :)

Sağolsun yönetim ve teknik ekibimiz kafamıza sopayı vura vura adam etti bizi Cevat hocam. :D Basan koşan mücadele eden yerli ağırlıklı bu toprakların çocuklarından oluşan bir kadroyla Galatasaray.Bana kalsa kaleye Eray'ı falan da koyarım ama bakma işte o kadar da gaz almak için olsun.

Son düzenleme:
Metroyu da açtırdı başkan, artık taraftarı kimse tutamaz, her maç 100bin kişiye oynarız.

3 transfer yapsak takım cl de gruptan da çıkar ligde şampiyon da olur başkan da Hamza da efsane olur ama halen icraat yok. Biraz daha sabrederim olmadı bende saydırmaya başlarım :)

Boş herif

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt