Ben sezon bittikten sonra burada kaç defa söyledim bu herif transfer fln yapmasın diye ama taraftar deli gibi topçu gelsin peşindeydi.Kabul etmek gerekirse aldığımız oyuncuların birçoğu beklentilerin altında kaldı.Hem milyonlar harcayıp hem de sıradan bir ilk devre performansı göstermek kulübün kaldıracağı bi durum değildi.Velhasıl bu zavallının başımızda kaldığı her sn kulübün zararınadır.Siz daha tudora sövmeye devam edin.Dursun var diye tudor veya o kalibrede tdler başımıza geçiyor hala idrak edemeyenlere lafım

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

koskoca camiadan bir tane insan evladı da çıkıp ben başkan adayıyım diye karşısına çıkamıyor!

Yarın Fener kazanırsa averajla sıralamada bizi geçme ihtimalleri var.

Gönder dedik, daha fazla sıçmadan gönder dedik Hırvatı.

Onun bunun çocuğu seni.

Alnitak Alnilam Mintaka

Bu adam bir misyon için geldi o da Galatasaray’ı tarihten silmek.bu uğurda yapabileceği herşeyi eksiksiz yapıyor.bizim gibi aptal taraftarda iki transferle iki galibiyetle şampiyonluk geleceğini sandı ama realite artık gün gibi ortada

Asil bu serefsiz dove dove gitmeli. Galatasaray baskanlik makaminin degerini sifira indirdi.

Hayatımda ilk defa birine beddua ettim ve o isim Tudor değil sensin. Yaşarken umarım en dibi görürsün.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Hocama baskanlik makami yakisir. Fatih Hocam Baskan olsaydi suana kadar Tudora neler yapardi allah bilir.

Başkanım unutma diye hatırlatıyorum; görevin bitmeden FFP nedeniyle 1 yıl daha men yedirebilirsin bize. Bence bunu bir düşün, eksik kalmasın bu.

Tudor falan değil senin gitmen gerek çapsız herif .

Degol git neyüdüğü belirsiz otellerine ne bok yiyorsan oralarda ye Galatasarayımızdan uzak dur

Hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.
Kulübün 10 senesini daha çöpe atmadan biryere gitmeZ

Gün yüzü görme DURSUN!

Maalesef şikecilerde olduğu gibi bizde de böyle 2 transfer ile ruhunu satan taraftarlar var. Sezon başı bu beceriksizin yaptıklarını unutup destek çıkıyordunuz nerdesiniz?Neredeyse bütün branşlarda sürünüyoruz futbol iyi gidiyor gibi gözüküyordu o da iflas etti. Komple kulübü batırmaya az kaldı. O kadar transfer yaptık Avrupa'dan bir ceza daha gelecek büyük ihtimal.

Sizin gibi muhalefeti kazanacak başkan yok. :)

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Tudor 'un kellesini almak.

Niye, Aysal'a muhalefet olmamıştım mesela. İyi iş yaptığına inandığımız kişinin yanında oluruz. Ama Aysal da sonradan yaptığı hatalarla çoğu taraftarı kaybetti. Ama işte kaybetmek için önce kazanmak lazım. Bu adam hiçbir zaman kazanamadı, o yüzden önce kazanması lazım ki kaybetme lüksü olsun.

Tudor zaten Galatasaray seviyesinde değil sorunu çözmek istiyorsak daha fazla şeylerin değişmesi lazım önce bu herifin gitmesi lazım ...

Geri
Üst Alt