[FONT=&quot]Mehmet Özcan: “Dursun Özbek, yeni yönetiminde Hakan Üstünberk, Cemal Özgörkey ve futbol şubesi için Haldun Üstünel'i düşünüyor. Mevcut yönetimden Ural Aküzüm ve Nasuhi Sezgin devam eder.”

[/FONT]
[FONT=&quot]Mehmet Özcan: “Dursun Özbek'in kafasındaki ilk isim Fatih Terim. Başka Türk hoca tercihi yok. Fatih Hoca olmazsa Blanc ve Tuchel tercihleri var.”[/FONT]

Terime yakın bir yönetim kurup yeniden seçilip Terimi getireceğini belirtmiştik yabancı adaylar falan hikaye adam acayip bir örgü kurmuş durumda

Beyler Bu adamin anlattiklarindan birtek aydinlanmayan benmiyim? Ne zaman açiklama yapmayin kalksa kafam daha da karisiyor.

ClV8g7JUYAA1Tw2.jpg

Şu verdiğin poza bak,e niye TFF bize bu kadar karşı o zaman?Güya herkesle aran çok iyi,ama hiçbir faydasını göremiyoruz.Her şeye eyvallah diyip geçiyorsun.Bu pasiflikle senin kesinlikle 3 sene daha kalmaman lazım bu kulüpte.

Yine zamani geldi de geciyor bile.

Allah senin bin belani versin hain herif, istikrarli sekilde kulübün agzina ediyorsun 3 yildir.

Basın toplantısını izledim.

Allah'ından bul Dursun, Allah'ından bul.

Terimin gelmesi ilk onceligimdi lakin bu adamdan kurtulmamiz gerek acilen yoksa gun yuzu goremicez

Ben kendisi kadar taraftarı dinleyen başka bir Başkan hatırlamıyorum. Tudor'u istediler getirdi. Gönder dediler, gönderdi.

Ancak taraftarların söylediklerine bu derece kulak vermesi kendisine zarar verdi. Keşke taraftarları dinlemeyip de Umut Bulut'u göndermeseydi. Bugün Umut'un ve Eren Derdiyok'un performanslarını karşılaştırdığımızda bu gerçek gün gibi kendini belli ediyor.

Ben kendisi kadar taraftarı dinleyen başka bir Başkan hatırlamıyorum. Tudor'u istediler getirdi. Gönder dediler, gönderdi.

Ancak taraftarların söylediklerine bu derece kulak vermesi kendisine zarar verdi. Keşke taraftarları dinlemeyip de Umut Bulut'u göndermeseydi. Bugün Umut'un ve Eren Derdiyok'un performanslarını karşılaştırdığımızda bu gerçek gün gibi kendini belli ediyor.

6 yıllık üyeliği yakacam diyorsun illa yani..

oha abi ya. adam umut bulut diyor ya. allah bizim belamızı vermiş cidden inanın buna.

6 yıllık üyeliği yakacam diyorsun illa yani..

Efendim ligi takip ediyorsunuz sanıyorum. Kayserispor'un takıldığımız anda bizi geçeceğini de görmüş olmalısınız. O Kayserispor'un forveri Gyan değil, Umut Bulut.

Ben 5 yaşımdan beri futbolu takip ediyorum. Sadece bizim ligimizi değil, Arjantin ligine kadar iyi bilirim.

Efendim ligi takip ediyorsunuz sanıyorum. Kayserispor'un takıldığımız anda bizi geçeceğini de görmüş olmalısınız. O Kayserispor'un forveri Gyan değil, Umut Bulut.

Ben 5 yaşımdan beri futbolu takip ediyorum. Sadece bizim ligimizi değil, Arjantin ligine kadar iyi bilirim.

Bence hala o yaşta kalmışsın iyi forumlar efendim.

Arkasından siyaset veya büyük bir güç olmasa, şimdiye kadar dayak bile yiyeblilirdi.

Galatasaray'ı 3 senedir rezil etti ve son 30 senenin en rezalet yıllarını yaşadık.

Bu adamın arkasından siyaset yoksa, Ocak itibariyle defolur gider. Yoksa 3-4 sene daha Galatasaray perişan.

Onuru olan bir insan bu kadar olaydan sonra bırakır. Batırdıysan batırdım de çekil kenara. Yeter artık kanser ettin koca camiayı.

Geri
Üst Alt