genelde taraftarın sesini dinliyor , geçmişi bir kenara bırakırsak sadece bu sene özelinde başarılı olduğunu düşünüyorum , kurduğu takım hoca hamlesi ve sponsorluklar iyi işlerdi projeleri tamamlayıp şampiyon yaparsa devam eder yoksa mayısta gider

genelde taraftarın sesini dinliyor , geçmişi bir kenara bırakırsak sadece bu sene özelinde başarılı olduğunu düşünüyorum , kurduğu takım hoca hamlesi ve sponsorluklar iyi işlerdi projeleri tamamlayıp şampiyon yaparsa devam eder yoksa mayısta gider
Haftaya seçilirse nereye gidiyor mayısda?
3 senelik seçilecek. Şampiyon olmazsa bile imparator Bonusunu kaptı

DTkAEuyXcAAeYex.jpg

Cumartesi günü yanında yazan ibareden sonsuza kadar kurtulmak ümidi ile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol şampiyonluğunu bile kendilerine yazdıracak kadar yüzsüz bir yönetim var. Ayrıca voleybolun ikinci kupasında final oynadık, Vakıfbank birinci kupayı aldı. Yine voleybolda övündüğümüz finali Fener'e kaybettik. Basketbolda da kazandığımız ikinci kupa Fener Eurolig'i aldı.

Cumartesi günkü olay seçim falan değil ya direk ıq testi Züğürt Ağa'daki gibi 1 oy çıkması lazım normalde.

Futbol şampiyonluğunu bile kendilerine yazdıracak kadar yüzsüz bir yönetim var. Ayrıca voleybolun ikinci kupasında final oynadık, Vakıfbank birinci kupayı aldı. Yine voleybolda övündüğümüz finali Fener'e kaybettik. Basketbolda da kazandığımız ikinci kupa Fener Eurolig'i aldı.

Cumartesi günkü olay seçim falan değil ya direk ıq testi Züğürt Ağa'daki gibi 1 oy çıkması lazım normalde.

Saka mi bu? Böyle görgüsüzlük böyle ahmaklik olamaz gercekten.

Dursun'un secildigi (o lanetli) gün 23.05.2015. Sampiyonluk maci yani Besiktas maci 24.05.2015.

Albayrak twitter'dan yav he he sen şampiyon yaptın dese net haklı.Ne yüzsüz adammış bu yav.

Rezil herif yav inşallah bu sefer kurtuluruz Dursun 'dan valla bir 3.5 yıl daha görevde kalması demek bu adamın bir 3.5 yıl daha dibe vurmamız demek ...

Geri
Üst Alt