bu hain öldüğünde de tıpkı Canaydın gibi "efsane başkan" olarak anılırsa yazıklar olsun. Ciddi ciddi 2.5 sene yönetti ve neredeyse bir 2.5 sene daha yönetecekti. Vallahi zor kurtulduk bu hainden.

klup batakta 4 aydır futbolcuların parasını ödemiyorsun.Hangi yüzle tekrar başkan adayı oldun pess..

Hincal'ın dediği gibi bu kazansaydı seçimi bir kaç sene sonra Galatasaray kalmayacaktı.
Utanmadan Mayıs ayında utanmadan aday olur üstelik.

spor medyası da en adi şerefsizin önde gideniymiş.4 ay oyuncular para almıyor diye haber yapmayıp bu şerefsiz gidince haber yapmak şerefsizliğin dik alası.demek ki iyi beslemiş şerefsiz muhabirleri.

Rahat bi 10 senemizi caldi bu adam 2,5 senelik baskanlik döneminde.

Elimizde Riva vardi onu da yok pahasina peskes cekti serefsiz. Buna ragmen oyuncularin maasini ödeyemez haldeyiz.

Allah'ın kitabınız varsa sayın forum yönetimi bu adamin konusunu dursun ali erzincanlı yapin bunu alın burdan yemin ederim deliriyorum ulan köpek basketcilere para yok futbolculara para yok bu paralar nerede yüzsüz köpek nefretimsim nefretim.
Galatasarayı çok severmis paraya block kuduruyor odesene büyük Galatasaraylı

Ankete sunalım Dursun Ali Erzincanli olsun bu başlık bu adamı görmeyelim.

Ben bu işi anlamadım.
Futbolculara olan dört aylık maaş ödememe durumu mevcut.
Aylık 10 milyon euro... 40 milyon euro açık var şu ana kadar la.

Basket de 3 ay ödeme yapılmamış.
Yaklaşık 10 milyon orada açık diyelim.

50 milyon maaş ödemesi gerekir. Haftaya bu rakam 60 milyon euro oluyor.

Kim bu bütçe planlamasını yaptı.
Gelirler nerede?
Acilen hemde ışık hızıyla hesaplar incelenmesi gerekir söz verildiği gibi yurt dışı kurumundan.

Aidat ödemesini yaptigin günün takvim yapragini seveyim, serefsiz herif.

Ben burada bir tarafımı yırtıyordum bunun gibi birine vermeyin riva, Florya'nin yetkisini.

Ama şöyle para gelecek, böyle gelecek diyerek savunanlar vardı alsınlar şimdi büyük başkanlarını ve peşkeş çektiği arazileri...

Ben burada bir tarafımı yırtıyordum bunun gibi birine vermeyin riva, Florya'nin yetkisini.

Ama şöyle para gelecek, böyle gelecek diyerek savunanlar vardı alsınlar şimdi büyük başkanlarını ve peşkeş çektiği arazileri...

Aslinda o Riva konularini bi hortlatmak lazim.

Dursun borc ödüyor diyenlerle doluydu o zamanlar forum :D Öyle bir güzel borc ödedi ki para icinde yüzüyoruz resmen su an.

ırz düşmanı hain

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu hıyara edilecek küfür daha imal edilmedi. bu hain herif galatasaray tarihinin yüzkarasıdır, galatasarayı batırmaya gönderilmiş bi ajandır.

Geri
Üst Alt