1064632_61422fe60272028ccc9aa0cf26b9d4ac_640x640.jpg

Kese de 10 Kuruş çıktı Rıza Baba.

Dany Alves ve Ibradan, Arsenal ve Dortmund'un çöplerine kadar indik

Oumar Niasseyi bile kadrosuna katamadi

Polat bunu ezer

cem uzan gelecek isteseniz de istemeseniz de

gs tarihinin en efsane ismi olacak cem başgan

Siz kendinizi ne saniyorsunuz? Baskana hakaret edince biseylermi duzelcek. Baskan transfer yapamadiysa bunun sorumlusu unal aysaldi! Sadece hayrovic ve ontivero transferleri bizi 3.4 milyar dolar zarara ugratti. Ben dursun baskana guveniyorum. Yolun acik olsun baskanim hermzaman yanindayim..

Siz kendinizi ne saniyorsunuz? Baskana hakaret edince biseylermi duzelcek. Baskan transfer yapamadiysa bunun sorumlusu unal aysaldi! Sadece hayrovic ve ontivero transferleri bizi 3.4 milyar dolar zarara ugratti. Ben dursun baskana guveniyorum. Yolun acik olsun baskanim hermzaman yanindayim..

Dursun-fanboylar gelmis.

" Sadece hayrovic ve ontivero transferleri bizi 3.4 milyar dolar zarara ugratti " yaw eee eeee

Dursun-fanboylar gelmis.

" Sadece hayrovic ve ontivero transferleri bizi 3.4 milyar dolar zarara ugratti " yaw eee eeee

Yalanmi? Ne buluyorsunuz aysalda anlamiyorum. Vizyon yok, karizma yok hemde yasli. Çilek transferi diyerek koskoca klubu manavciya benzetti.

Artik gercekleri gorun ffp yuzunden dursun baskan bu donem durgundu ama seneye gorun siz..

3,1 milyar doğrusu. Lütfen..

Yalanmi? Ne buluyorsunuz aysalda anlamiyorum. Vizyon yok, karizma yok hemde yasli. Çilek transferi diyerek koskoca klubu manavciya benzetti.

Artik gercekleri gorun ffp yuzunden dursun baskan bu donem durgundu ama seneye gorun siz..

Sadece...

Dursun :

BILAL KISA

+

JEM PAUL KARACAN

diyorum baska birsey demiyorum.

Sadece...

Dursun :

BILAL KISA

+

JEM PAUL KARACAN

diyorum baska birsey demiyorum.

Jem'in nesi var ingiltereden geldi cocuk gayet yetenekli. Hamza hoca iyice pisirip 15 e satar.

Bilal gibi yerli mi var?

Futboldan anlamiyorsunuz bari fazla konusmayin. Sanki canim hamza hocamdan iyi bileceksiniz transfer taraftarlari sizi.

Geri
Üst Alt