Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.752
- 21.782
- 3.553

Kese de 10 Kuruş çıktı Rıza Baba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Sınanmaya böyle başladık.
Siz kendinizi ne saniyorsunuz? Baskana hakaret edince biseylermi duzelcek. Baskan transfer yapamadiysa bunun sorumlusu unal aysaldi! Sadece hayrovic ve ontivero transferleri bizi 3.4 milyar dolar zarara ugratti. Ben dursun baskana guveniyorum. Yolun acik olsun baskanim hermzaman yanindayim..
Dursun-fanboylar gelmis.
" Sadece hayrovic ve ontivero transferleri bizi 3.4 milyar dolar zarara ugratti " yaw eee eeee
3,1 milyar doğrusu. Lütfen..Siz kendinizi ne saniyorsunuz? Baskana hakaret edince biseylermi duzelcek. Baskan transfer yapamadiysa bunun sorumlusu unal aysaldi! Sadece hayrovic ve ontivero transferleri bizi 3.4 milyar dolar zarara ugratti. Ben dursun baskana guveniyorum. Yolun acik olsun baskanim hermzaman yanindayim..
Yalanmi? Ne buluyorsunuz aysalda anlamiyorum. Vizyon yok, karizma yok hemde yasli. Çilek transferi diyerek koskoca klubu manavciya benzetti.
Artik gercekleri gorun ffp yuzunden dursun baskan bu donem durgundu ama seneye gorun siz..
Sadece...
Dursun :
BILAL KISA
+
JEM PAUL KARACAN
diyorum baska birsey demiyorum.