Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sözleşmesinde yer alan uzama maddesi iptal edilen Sabri Sarıoğlu’na ilişkin yaptığı açıklamada, “Otomatik uzamalar camia tarafından sevilmeyen hususlar. Kendisinin bunu iptal etmiş olması ne kadar iyi bir Galatasaraylı olduğunu gösteriyor. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

Lan otomatik uzamalar sevilmiyorsa sene başında niye koydun dingilspor?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sözleşmesinde yer alan uzama maddesi iptal edilen Sabri Sarıoğlu’na ilişkin yaptığı açıklamada, “Otomatik uzamalar camia tarafından sevilmeyen hususlar. Kendisinin bunu iptal etmiş olması ne kadar iyi bir Galatasaraylı olduğunu gösteriyor. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

Ulan bu sefer Sabri'den kurtuluyoruz galiba

-Tapatalk-

sarbi den kurtulmamıza sebep olsan bile yargılanacaksın.

Burak'ı da yollarsa ciddi ciddi sevmeye başlarım.

Bu adam kafayı yemiş. Ya zaten opsiyonu geri alarak bir nevi Sabri'yi sezon sonunda göndereceğini gösterdin. Bugün yaptığı " Bundan sonraki hayatında başarılar " kelimesi rezalet ötesi. Adam son maç 2 asist yapmış. Taraftara oynamaktan başka bir şey yaptığı yok.

Dengeciyi umut dingili vesilesiyle bizim işlerimize karışıyor diye kovmadilar mi zaten :) Nereden tutsan elinde kalıyor.

Hamzadan habersiz iş yaptıklarını sanmıyorum sabri sözleşme uzatılışı , bilal , jem transferi melo , telles , bruma , dzemali gönderilişi bunların hepsi hamzanın işi dursun zaten futboldan anlamıyo ki bide transferlere mi karışacak.

Dursun Özbek uzun bir süredir baya bir dolmuş sanırım, sonunda patlıyor, patlatıyor!

Aynen böyle devam.

-Hamzayı tekmükledi
-TBF'nin ve Harunun içinde gezdirdi
-Sabrinin opsiyonuna zıçtı
-Azize geçirdi
Helal Dursun,Sonunda görmek istediğimiz hareketler.

aferin lan.. seni hala sevmiyorum ama duygun dede gibi fener uşaklığı yapmıyorsun şimdilik.. artan dozda bekliyoruz..

Ruslarin ambargosu bayagi sinirlendirmis bunu, otelleri öksüz kaldi.

afferim dursun,yüce baskan sanlı ünal aysalın izinden gidiyorsun

dogru yolu buldun sonunda,devam et baskanim

Son düzenleme:
yalanı dolanı bırakıp tövbe etse
eş dost akrabasını floryadan uzaklaştırsa
birde transfer yapmayı öğrenip düzgün fax yollamayı kaparsa
bi ihtimal ümitlendirecek ama bu adamın ipiyle kuyuya inilmez işte.
ffp toplantısı konusunda yine kandıracak milleti.saçma sapan sponsorluk anlaşmalrına devam edecek vs

Hamza denen o hiyari yazin kovsaydin gözümde efsane olurdun kendi capsizligina ragmen.

Geri
Üst Alt