Money Talks adam götürebildigi yere kadar götürür baskanligi hala büyük pastanin pesinde yani riva florya gibi yerlerden pay alacak , kendi gitmiyecegine göre zorla indirilmesi gerekli divan mi yapar taraftar mi artik her mac ana baci düz gider bilmiyorum ama birsey yapilmali

Adama ban geldi küfür silinmedi adminler de beğendi herhalde.

Her neyse renktaşımız için 1 dakikalık saygı duruşu.

Sövüm diye girdim Berke'nin mesajını görünce, güldüm, like ladım çıkıyorum, sövecek bir yeri kalmamış.

Hayatımda bunun kadar yalancı , düzenbaz ve daha ağır ama söylemeyeceğim tipte bir adam görmedim , göremem de

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayın başkanım rica ediyorum istifa ediniz.

Zira takımımızın gidişatı çok da hoş gözükmemekte olup

eeh yeter

hocanı da al git

bu adam ağır yalancı. medyaya başka konuşuyor içerde başka konuşuyor. Denizlide bunu ifşa etti. karakteri bozuk bu adamın. asıl amacı nedir bilmiyorum rivayı mı söğüşlemek, otelimi götürmek bilmiyorum ama galatasarayı idare etmek değil.

Senin baskan oldugun güne lanet olsun, ayrica adnan öztürk senin de allah belani versin , saglik sorunu diye kactin bir kac dede seni zorladi diye

isbilmez dangalak, bizi rezil degil kepaze ettin

bunun intikami alacagiz senden

essek herif

ne boş bir adam bu ya hakem oldası basarmısınız galatasaraya çok ağır haksızlık yapılsa diye soruyorlar aptal aptal gülüyor azından bir kelime çıkaramıyor bu vasıfsız şeymi yöneticek koca kulübü

bu adam ağır yalancı. medyaya başka konuşuyor içerde başka konuşuyor. Denizlide bunu ifşa etti. karakteri bozuk bu adamın. asıl amacı nedir bilmiyorum rivayı mı söğüşlemek, otelimi götürmek bilmiyorum ama galatasarayı idare etmek değil.
Liselilerin rivayı avuçlamak için getirdigi vasıfsız bir adam, para yok diye ricayı satacaklar dursunda piyon

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ey liseliler ! Alin şu rivayi babanizin tapulu mali yapinda bizde kurtulalim sizden artik gercekten biktim.Her gelen liseli bu rivayi cukkalamak icin geliyor bi b.k bilmedigi icinde hep bize zarari dokunuyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mayısta defolup gideceksin pis herif. Geldiğin güne sokayım.

Geri
Üst Alt