Adam forvet almamaya yemin etmiş. Futbolun fsinden anlamıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamzaya full yetki vererek bu sezonun içine etti

Kadro planlamayi Hamza'ya emanet etmek, McDonalds'da sipariş ettigin menüyü benim için sakla diye şişko çocuga emanet etmek gibidir

patlican burnuna s.çayim.

Verdigin örnege iyi güldüm ha :D

Başkan değil tasfiye memuru mübarek; alıcı çıksa kendini de satacak da nerede o enayi?

Hamzaya full yetki vererek bu sezonun içine etti

Kadro planlamayi Hamza'ya emanet etmek, McDonalds'da sipariş ettigin menüyü benim için sakla diye şişko çocuga emanet etmek gibidir

patlican burnuna s.çayim.

Full yetki Hamza dan alınınca neler olduğunu gördük...Neredeyse küme düşecek takım.

Bu adam durduğu sürece şampiyon olamayız. İsterse 5 yıl dursun hiçbirşey değişmez. Bu adamda mahalle bakkalı kafası var tek düşüncesi 3-5 kuruş kar etmek. Bize migrosu falan yöneten adam kafası lazım. Büyümek için risk alabilecek başkan lazım. Bu adamla 1-2 sene içinde sıradan bir anadolu takımı olunur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Migrosu yöneten kafa derken yashin şimşeg mi oluyor şimdi kesin duyummu bu resmi sitede görmeden inanmam

Pilini pirtini toplayip derhal defolup gitmezse 2. adnan polat dönemi yasayacaz. Yaptigi icraatler ve transferler kulubu batiriyor. Donk transferi, linnes transferi, umut'un satilmamasi, forvet transfer edilmemesi, hamza'nin sezon ortasi kovulmasi vs vs

Ligde hicbir iddiamiz kalmadi. Tam rakipleri bocaliyorken bizim takim da puan kaybediyor

Bizi bu hallere dusurenlerin abv

Yazın 10 milyona West Ham'a satnadık diyor ve bunlar övülüyor. Polat 2 olur demiştim de bu ondan da beter.

Bu adamdan daha gelmeden önce baskan olmaz dedigimde bana sallayanlar nerde?

Hamza nin ilk basin toplantisi sonrasi bu adam yerli sevici irkci tip dedigimde sallayanlar nerde?

Denizli fossil, Hamza kadar beter dedigimde sallayanlar nerde?

E niye soruyorum, utanctan yazacak halleri kalmamistir.

Bu kulübün bu duruma gelmesinde büyük payiniz var reziller.

Simdiden yazalim; Denizli dönemi sonrasi birde bu taraftar Ersun Yanal kazigi sokacaktir kulübe.
Hani o menajerler bize kazik sokuyor diyenler varya? Bir düsünün sizler kac kazik soktunuz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

CbHcvhxUEAAOu1u.jpg

Herkes sizden erken bir secim karari ve siz tekrar aday olmamanizi bekliyor

CbHeE1UW8AA9OZp.jpg

Hamza yı gönderdiği gün benim gözümde bitmişti. Mustafa yı getirdiği gün ikinci kez bitti.

NAH sana bileklik. Senden değil başkan çöp tenekesi bile olmaz!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt