Tamam başkan oldun biraz havalandın ama elini çabuk tut.Yanlış yollarda ilerliyorsun.Böyle giderse 6 aya sende bırakıp kaçacaksın.

nerde 46'lı bizi buluyo,yaşına başına bakan da bişey sanır.

23738.jpg

Kaporta ustası suratlı herif! Al tüpçüyü de git feneve başkan ol sen. Azizenin yardımcısı falan ol..

ben bu adamı bizim köye muhtar yapmam geldi bide galatasaray başkanı oldu herif.

büyük başkan yıldızları tek tek alıyor ilk bomba bilal sırada adem büyük var hadi başkan çıldırt bizi!

Kızamıyorum şuan için,tabi siyasi bişey söylemek değil amacım ama gezi olaylarında bu adamın oteli tamamen kapılarını açmıştı..Point otel,çok yardımı oldu çok..O günlere istinaden şuan için kızamıyorum..Bakalım gelecek ne gösterir umarım başarılı olursun başkan..

Galatasaray tarihi Adnan Polat döneminden daha fazla cekecek bu adamlar yüzünden bir yere not edin.

Başkan olalı 1 ay olmadan istifası istenen tek kişidir. Bunu eleştirmek için sölemiyorum. Daha taraftara verdiği ilk sözü tutamayan bi isim.

Bencede İSTİFA !

Birgün helaya yolunuz düşerse etrafı dikkatlice dinleyin. Belki dursun başkanın sesini duyabilirsiniz ve iyi bir çocuk olursanız belki transfer pazarlığı bile yapabilirsiniz.

Duygun dedeyi özledim yahu

Geldigi günden gittigi güne kadar elestirilen Duygun Yarsuvat kadar olamadin.

Kamyonculardan tırcılardan Galatasaray'a başkan olursa o kulübün transfer sezonu da böyle olur :red:

Geri
Üst Alt