Hamza-Dursun-Cüneyt rüya takım:
Eray İşcan
Sabri Sarıoğlu-Dany Nounkeu-Tarık Çamdal
Aydın Yılmaz-Bilal Kısa-Rodney Sneijder-Nordin Amrabat
Aatif Chahechoue-Oumar Niasse-Sercan Yıldırım​

baskan oldugun güne lanet olsun... biliyordum böyle olacagini... tipinde hayir yok zaten... konusmasini desen bilmiyoru... karizma sifir... vizyonsuz, niteliksiz, etkisiz, beceriksiz zat.

Neyini beğenmediniz lan yaptığım transferlerin? Sabri ile Bilal.. Daha ne istiyorsunuz?

cicek_abbas.jpg

Camiaya buyuk zarar vericek potansiyele sahip oldugunu daha ilk icraatlari ile gostermeye basladi.

Hicbir sekilde oldugu mevkinin karizmasini tasimiyor dolayisi ile bizleri asiri sancili bir surecin bekledigi de su goturmez bir gercek.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vay efendim neymiş stad ın yanına hem basketbol hem de voleybol salonu yapacakmış mecidiyeköy e otel yapacakmış riva hakkında projesi varmış diğer proje gerçekleştiremeyen çapsız başkanlar gibi bu da hiçbirşey yapamaz adamın konuşmasında hal hareketlerinde meymenet yok

Hani herkes sözünü tutmaz anlarım,bunları yaşadıkda. A.Albayrak'la falan olsun yaşadık yani ama bize yakın oldugundan.

Bildigin Başkan sözünü tutamadı ya la .

GALATASARAY'imiza, gelip geçmis en kötü baskanidir (ona baskan dedigim zaman utaniyorum bile). Suana kadar gördügüm bir olumlu hareketi YOK !

UNAL AYSAL > Dursun Ozbek geçmek

FERRARI'den > Tofas'a binmek gibi oldu

seni bu kulübe başkan ol diye gaza getirenlerin allah bin türlü cezasını versin

Geri
Üst Alt