bc777361b147c490e4063c5113307a95.jpg

başkan temsili

21. YY'da, modern futbol konjontüründe bu gibi adamların Galatasaray'ın başına geçmesi trajikomik,trajistres,trajisinir...

Hayatımda ilk defa Galatasaray Başkanının bu denli pasif biri olduğunu görüyorum..

Yani tuvalet meselesi mi diyeyim yoksa konuşma tarzı mı şampiyonluk gecesinde ön plana çıkması mı ne bilmiyorum ama bize yakışmadığını düşünüyorum..

Kimse kusura bakmasın ama bu adamın hareketleri ve söylemleri hiç inandırıcı değil apaçi gibi ..

Ayrıca Başkanlık ömrünün ben 1,5 sene süreceğini tahmin ediyorum..

İşerken artistlik yapıyodun ibra falan bi numaranı göremedik elini yıkamadığın da cabası

Bu hafta yildizini getirmesse sezon baslamadan önce gidebilir

taraftarla oynamak taraftara hakaret etmektir

Başkan yetersiz ama benim için Hamza-Cüneyt-Dursun üçlemesinde en son sırada Dursun yer alır.Adam zaten yetersiz,daha da raydan çıkmasına Cüneyt'le Hamza sebep oluyor.

Başkan yetersiz ama benim için Hamza-Cüneyt-Dursun üçlemesinde en son sırada Dursun yer alır.Adam zaten yetersiz,daha da raydan çıkmasına Cüneyt'le Hamza sebep oluyor.

Aslında fena konuşmuyor... Eğer gerçekten çatıyı sponsora yaptırırsa başarılı bulurum. Ama C&H ikilisi başını yakacak gibi. Eğer C&H 'yi kovarsa paçayı yırtar...

Ayrıca Dursun Skoda Galatasaray ile özleşmiş bir marka demişti işk geldiği zamanlar. Acaba forma sponsoru Skoda olabilir mi?

Maddi konusunda fikirleri kötü değilde fazla sallıyor

Futbol hakkında da pek bilgisi yok

bu adamı gördüğümde aklıma ,sayın başkanım demek yerine dayı bize 2 çay getir demek geliyor. G.Saray başkanı olmak bu kadar ucuz olmamalı!!

Bence bu da bol kepceden sallayan tiplerden.

Vurguncu buda sanırım, rivaya hastane okul villa yapacakmış, bunları yaparken kulübün kasasından para çıkmayacakmış bankadan kredi çekecekmiş. Ulan krediyi nasıl ödeyecen kombine mi vercen

Geri
Üst Alt