Oraya tesis yapcam üyeler faydalanacak
buraya tesis yapcam üyeler yararlanabilecek

Ulan bu başkanlık makamı üyelere peşkeş makamımı

Meaşallah , Meaşallah her yerinden vizyon akıyor.
11666210_439331906238978_9038195993603561437_n.jpg

bu inşaatçıların hepsi böyle kro oluyor nedense bakınız aziz bakınız sayın özbek şimdi kro dedim diye uyarı yada ceza verirler yalanmı kardeşim kro işte adam hepimiz biliyoruz

birde fbnın transferlerine laf atıyor sanane lan fenerden sen önündeki pilava bak

Fb Van Persie'yi aldıktan sonra Niasse'yi almak yürek ister.Bakalım öyle bir saçmalık yapacak mısınız?

bizene seninle ünal aysal arasındaki sorundan dursun senin görevin taraftarı memnun etmek avrupa da ligde başarılı kadro kurmak

Dünkü beni saha içiyle değil gayrimenkulle değerlendirin (ya da buna yakın bir şey) açıklaması bayağı rezalet değil mi ya? İki maç kaybetsen olacaklar malum.

3-5 gun once vizyonu ile ilgili bi baslik acmistim. baslikta kimse destek vermemisti bana. simdi yeni yeni anliyor millet

Sen kim koskoca GS'ye baskan olmak kim vizyonsuz capsiz. Bas istifani defol git. Herkesi cileden cikardiniz ya. Sampiyonlugun tadini bile yasatmadiniz. Defol!!!

Galatasaray tarihinin en rezil başkanlığına aday. Umarım sezon başlamadan defolup gider.

Geri
Üst Alt