ŞL bu hafta başlıyor ama göğüs sponsoru hala açıklanmadı. Beni en çok sinir eden durum ise hala bu kadar sessiz kalmaları.

Taraftar eğer Mersin maçında tepki verirse bir şeyler değişir ama sessiz kalırsa bunlar gittikçe batırır. Onlara bu tepkiyi hissettirmek şart.

5-0 önde bile olsak tepki verilmeli ki tepkimizin ne kadar fazla olduğunu anlasınlar.

Herif transferde ibrayla kandırdı, sponsorda cocacola microsoft samsungla :D
ne yalancı adam çıktı ya

13 Eylül Pazar günü çıkacakmış Habertürk'de öyle yazıyor.
#DursunÖzbekistifa

Suan Dursun denen Hirsizin agzindan cikacak tek bu cümleler var

Enayi Galatasaray Taraftarlarina selam, Galatasarayi hortumlamaya devam

dursunozbek_sevinc_230515.jpg

Bunu başkan seçenleri.. Zubuk herif.Senin yerine kova geçse daha faydalı olurdu.Bostan korkuluğu. İstifa da etmiyor ; o onur da yok kendisinde.

Habertürk'ün merkezi Taksimdeymiş. Yarın 12:30 da orda olucam. Gelen olucaksa haberleşelim.

ŞL maçları başlayacak,hala sponsor belli değil.

CL için THY ile 1 yıllık daha anlaşmamız var. Genel olarak sürecin uzunluğundan bahsediyorsan haklısın tabii ki.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, "Şirketimiz ile TürkHava Yolları AO arasında 2014 - 2015 sezonu UEFA Avrupa Kupaları maçlarında forma sponsorluğunu, charter uçuşlarda 2.100.000 avro + KDV üst limitli ve başarıya endeksli primleri içeren marka iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır"

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, "Şirketimiz ile TürkHava Yolları AO arasında 2014 - 2015 sezonu UEFA Avrupa Kupaları maçlarında forma sponsorluğunu, charter uçuşlarda 2.100.000 avro + KDV üst limitli ve başarıya endeksli primleri içeren marka iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır"

Ben bunun +1'i olduğunu ve uzatıldığını duymuştum. KAP bildirimi yoksa yanlış olabilir. Aksi halde forumda ilk defa ceza alacağım galiba, bu yönetim çıldırtmanın da ötesine geçti.

yarında yayına çıkamaz bu demedi demeyin

13:!5 de haberturk'e mi çıkıyor bu herif?

3:15
Sportürk
Saat : 13:15 - 16:00 (165 dakika)
Tür : Spor (Spor Programı)
Futbol Dünyasının duayen ismi Faik Çetiner moderatörlüğünde Sportürk yorumcuları Halil Özer ve Serdar Ali Çelikler merak edilenleri soruyor, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek kulüpte yaşanan son gelişmeleri anlatıyor.

Son düzenleme:
Yine hasta olur çıkmaz programa, hangi yüzle çıkacak zaten

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir çıksın da nefretimizi kusalım, tüyleri diken diken olsun. korkudan altına yapsın inş.

Geri
Üst Alt