Bunu seçen o genel kurula ne demeli.Koskoca eğitim kurumu. Akıl yuvasının seçtiği başkan ve yöneticilere bak. Hiç utanmıyorlar mı acaba.
Bu klüpde devrim şart.Galatasarayı Galatasaraylı adamlar yönetmiyor. Bunların bana kimse Galatasaraylı olduğunu iddaa edemez. Kesinlikle bu klüp kabuğunu kırıp halka açımalı.Üye alımında düzenlemeler yapılmalı. Bunlar olmadığı taktirde istediiğimiz başarılara hiç bir zaman ulaşamayız.

Galatasaraylı falan değil bunlar doğru diyorsun.Öyle düşünen varsa da kusura bakmasın ama çok saflık eder.Adamlar kendi ceplerini doldurma peşinde en basiti duygun yarsuvattan pay biçin adam resmen şikecileri aklama peşine düştü.Kim bilir onun için bile cebine ne kadar yem attılar.Dik duracak adam gibi başkan zor bulunur.Olanları da zaten yediler.Umarım tez zamanda aklı başında birisi gelirde başımıza kurtarır şu durumdan bizleri.

Kulübü satmak lazim

Faruk Sürenden Dursun Özbege kadar DENGELI oldugumuz zaman olmadi.

1 kere oldu o da Ünal Aysal ve ekibinin ilk 2 sezonu. O dönem takimin son 10 yilin en saglam dönemlerden birisiydi. Ama o basariyi tutmaya beceremedigimize göre anlamsiz oldu.

Satin da Kulüp artik PROFESYONELCE yönetilsin.

Twitter'dan hakaret derecesine varacak ağır küfürler ediyorum bu şuursuza. Umarım dava açar mahkemeye verir diye bi umut işte.

Bakalım ne olacak

CQOAAn7WgAAJGqZ.jpg

paçalara ve pantolunun bel düğme bölgesine bak :asd22:

Bu nasıl başkan giyinme tarzına bak yeminle utanıyorum.

Tam bir kiroyum ama para bende vakası.

Eskiden puan kaybedildiğinde çıkar yönetimden biri yalandan da olsa taraftarın gönlünü alırdı. Sene başından beri ne kendisi ne yönetimden biri tek laf etmedi. 1- Çıkacak yüzleri yok, 2- Zaten taraftar umurlarında değil.

Takım kazanır kaybeder sorun değil de kulüp sahipsiz şu an, bak bunun zararı büyük işte.

ÇAPSIZ DURSUN yanına İşbilmez HAMZA nı da alıp GİT BU KULÜPTEN artık....

Moderatör tarafında düzenlendi:
En yakın genel kurul toplantısı ne zaman ise orası basılıp protesto edilmeli. Galatasarayın sahipsiz olmadığı ve bu klübün gerçek sahibinin Galatasaray taraftarı olduğu hatırlatılmalı. Çok büyük bir tepki olmalı. Yoksa bu böyle gitmez, gitmemeli.

1.45 boyunla tüm camiaya tecavüz ediyorsun, helal olsun geç dalganı bakalım, 100 küsür yıldır Galatasaray tarihinde böyle bir leke yoktu, başardın kara sayfalara adını yazdırmayı şimdiden.

getireceği teknik direktorden sonra bu basliga gelip kıs kıs gülücem
hepiniz bayılacaksınız

Bu kafayla bi halt olmaz bunlardan... Ve bunların yönettiğini zannettiği camiadan...
Bugünkü komediden sonra kendi kendime "koy götüne gitsin, ne hali varsa görsün, sinirini bozmaya değmez" dedim galiba...
Bu saatten sonra hakikaten koy götüne gitsin...
Kendi çalıp kendi oynasın maltozlar...

Ulan capsiz sen degil miydin

Sponsoru halledecegiz

Gs Tv sifresiz olacak

Galatasaraya Yildiz oyuncular gelmek istiyor

Pazartesiden sonra bombalar patlayacak

Sneijder ile birkac gun icerisinde imzalayacagiz

bunlari diyipte hicbir icraati olmayan bir adamsin ulan sana sovecegim sana olmayacak ulan capsiz sen bebek mi kandiriyon.

Bu herif, hamzayı görevden almayı bile beceremez eline yüzüne bulaştırır.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SUÇUMUZ NEYDİ ACABA ???????????????????????

cqoaan7wgaajgqz.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt