Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.331
- 15.959
- 2.498
Cıvıklı köyünün çiğ köfteci muhtarı bile bundan daha klas giyiniyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tepeden kuşbakışı manzaraya bakıyorum ....
* batık bir enkazı kimse devralmaz dursun özbek aldı..
* sefasını aysal'ın sürdüğü cefasını kakalayacak adam bulamadığı için kaçtığı kulubün başkanı olmayı kabul etti. olası eleştirileri küfürleri peşinen kabullendi .daha da beterlerine hazır. şu an takım 20 milyon tasarruf yaptı . gerçekten tebrik ediyorum kendisini. tribünlere oynamak yerine işine odaklandı ..
elbette jem bilo transferleri eleştirilir ama maddi anlamda iyi adamları alamazdı . popülist söylemde bulunmasa dürüstlüğü seçseydi daha iyi olurdu.
şu ana kadar bu adama saydırırdım ama adam millet eleştirirken zararı az buz değil tam 20 milyon azalttı . hem de doğru dürüst sponsor bile olmadan ..
kabul edelim seneye CL'de yokuz hatırı sayılır sponsor zaten kapımızı çalmaz. gittikçe küçülen ve sabrilerin olcanların cirit attığı takıma sponsor elbette bulmak zordur ha bulursun ama boş beleş şeyler için formanın göğsü de kirletilmez.
Seneye Şampiyonlar Ligi'nde FFP sebebi ile mi olmayacağımızı düşünüyorsun yoksa sportif başarısızlık sebebi ile mi?
Sportif başarı gelmeyecekse bu sene transfer için ekstra kaynak yaratıp takıma gerekli takviyeleri yapmadıkları, ve taraftarın inancını kırdıkları için olmayacak bu.
CL'ye gidemeyeceksek zaten şu tablo da mali tabloyu düzeltme şansımız yok. UEFA Avrupa Ligi seviyesinde gezdiğimiz 2004-2012 periyodunda mali açıdan da yapıyı bir türlü oturtamadık.
dursun ekstra kaynak yaratması için adam satmalıydı yaptı da . ama o parayı ffp tuzağının açtıgı deliği tıkamakla kullandı .
belki 4. yıldızın pazarlanması yetersiz oldu ama takıma gönül veren adam reklamsız da o dört yıldızlı formayı alır.
FFP nedeni ile gidemeyeceksek zaten batmışız boşuna tartışmaya gerek yok.
tepeden kuşbakışı manzaraya bakıyorum ....
* batık bir enkazı kimse devralmaz dursun özbek aldı..
* sefasını aysal'ın sürdüğü cefasını kakalayacak adam bulamadığı için kaçtığı kulubün başkanı olmayı kabul etti. olası eleştirileri küfürleri peşinen kabullendi .daha da beterlerine hazır. şu an takım 20 milyon tasarruf yaptı . gerçekten tebrik ediyorum kendisini. tribünlere oynamak yerine işine odaklandı ..
elbette jem bilo transferleri eleştirilir ama maddi anlamda iyi adamları alamazdı . popülist söylemde bulunmasa dürüstlüğü seçseydi daha iyi olurdu.
şu ana kadar bu adama saydırırdım ama adam millet eleştirirken zararı az buz değil tam 20 milyon azalttı . hem de doğru dürüst sponsor bile olmadan ..
kabul edelim seneye CL'de yokuz hatırı sayılır sponsor zaten kapımızı çalmaz. gittikçe küçülen ve sabrilerin olcanların cirit attığı takıma sponsor elbette bulmak zordur ha bulursun ama boş beleş şeyler için formanın göğsü de kirletilmez.
Unal Aysal neyin sefasini surdu ? Adnan Polat'in 15 transfer yapip, ligi 8. bitiren kadrosunun sefasini mi ?
Adnan Polat 3 senede kac tranfer yapti ? Bu transferlerin maliyeti neydi ? Takim bu 3 senede ligi kacinci bitirdi ?
Unal Aysal transfere ne kadar para harcadi ? Son 4 sene Sampiyonlar Ligi'nden ne kadar gelir elde edildi ?
Dursun Ozbek neyin cefasini cekiyor ? Kulubun borcunu hangi kaynaklarla 20 milyon euro asagi indirdi ?
Borcu Sampiyon Ligi gelirleri ve Melo'yu satarak asagi indirmek basari mi ? Takim seneye Sampiyonlar Ligi'ne kalamazsa hangi gelirlerle gelecek sene borcu asagi indirecek ?
Size bunlar gibi daha yuzlerce soru sorabilirim.
Aynen, basari Olcan ve Tarik gibi takima hicbir faydasi olmayan oyunculardan kurtulmaktir, takima faydasi olacak oyunculari uc bes milyon icin satmak ve kiralamak akilsizliktir. Basari dogru duzgun bir sponsor bulmaktir. Sponsor arayan bir kulubun baskani ve yoneticilerinin devamli Uefa'dan ceza alabiliriz diye aciklama yapmasi akilsizliktir ve kendi marka degerini asagi indirmektir.Dursuna göre melonın satısı ile borc indirmek başarı şampiyonlar ligine kalamazsak o zaman görür borç indirmeyi bizim sabriye zam hakan baltaya zam elde oynamayan çöpleri tut sonra finansal fair play naraları at geçiniz bu işleri oynayan adamlar yerine oynamayan onca oyuncu ile yolları ayırsaydık şimdi çok daha farklı durumdaydık.
Aynen, basari Olcan ve Tarik gibi takima hicbir faydasi olmayan oyunculardan kurtulmaktir, takima faydasi olacak oyunculari uc bes milyon icin satmak ve kiralamak akilsizliktir. Basari dogru duzgun bir sponsor bulmaktir. Sponsor arayan bir kulubun baskani ve yoneticilerinin devamli Uefa'dan ceza alabiliriz diye aciklama yapmasi akilsizliktir ve kendi marka degerini asagi indirmektir.