CQOAAn7WgAAJGqZ.jpg

Cıvıklı köyünün çiğ köfteci muhtarı bile bundan daha klas giyiniyordur

podyuma çıkar,sneijder,poldi imza törenlerine katılır. sürekli yalan söyler. bütün başkanlık görevleri bukadar işte.

Isı gücü şov yapmak, tvde görünmek. Pis.

Türkiye'nin en prestijli kulübüne göğüs reklamı bulamayan, bonservisini maaşını verdiği adamı oynatamayan beceriksizlerin becekriksizi olmasının yanında birde karaktersiz.

Senin arkanı toplayan Hamza'yı sırf taraftara yaranmak için harcıyorsun.Mesele Hamza'nın iyi olup olmaması değil taraftar eleştirir istifasınıda ister ama bu yüzsüz hangi hakla istiyor?Oyuncu mu almışsın ne yapmışsın ki kendinde bu hakkı buluyorsun?!

Nasıl insanlara kaldı Galatasaray

tepeden kuşbakışı manzaraya bakıyorum ....
* batık bir enkazı kimse devralmaz dursun özbek aldı..
* sefasını aysal'ın sürdüğü cefasını kakalayacak adam bulamadığı için kaçtığı kulubün başkanı olmayı kabul etti. olası eleştirileri küfürleri peşinen kabullendi .daha da beterlerine hazır. şu an takım 20 milyon tasarruf yaptı . gerçekten tebrik ediyorum kendisini. tribünlere oynamak yerine işine odaklandı ..
elbette jem bilo transferleri eleştirilir ama maddi anlamda iyi adamları alamazdı . popülist söylemde bulunmasa dürüstlüğü seçseydi daha iyi olurdu.
şu ana kadar bu adama saydırırdım ama adam millet eleştirirken zararı az buz değil tam 20 milyon azalttı . hem de doğru dürüst sponsor bile olmadan ..
kabul edelim seneye CL'de yokuz hatırı sayılır sponsor zaten kapımızı çalmaz. gittikçe küçülen ve sabrilerin olcanların cirit attığı takıma sponsor elbette bulmak zordur ha bulursun ama boş beleş şeyler için formanın göğsü de kirletilmez.

* sefasını aysal'ın sürdüğü cefasını kakalayacak adam bulamadığı için kaçtığı kulubün başkanı olmayı kabul etti. olası eleştirileri küfürleri peşinen kabullendi .daha da beterlerine hazır. şu an takım 20 milyon tasarruf yaptı . gerçekten tebrik ediyorum kendisini. tribünlere oynamak yerine işine odaklandı ..
elbette jem bilo transferleri eleştirilir ama maddi anlamda iyi adamları alamazdı . popülist söylemde bulunmasa dürüstlüğü seçseydi daha iyi olurdu.
şu ana kadar bu adama saydırırdım ama adam millet eleştirirken zararı az buz değil tam 20 milyon azalttı . hem de doğru dürüst sponsor bile olmadan ..
kabul edelim seneye CL'de yokuz hatırı sayılır sponsor zaten kapımızı çalmaz. gittikçe küçülen ve sabrilerin olcanların cirit attığı takıma sponsor elbette bulmak zordur ha bulursun ama boş beleş şeyler için formanın göğsü de kirletilmez.

Seneye Şampiyonlar Ligi'nde FFP sebebi ile mi olmayacağımızı düşünüyorsun yoksa sportif başarısızlık sebebi ile mi?

Sportif başarı gelmeyecekse bu sene transfer için ekstra kaynak yaratıp takıma gerekli takviyeleri yapmadıkları, ve taraftarın inancını kırdıkları için olmayacak bu.

CL'ye gidemeyeceksek zaten şu tablo da mali tabloyu düzeltme şansımız yok. UEFA Avrupa Ligi seviyesinde gezdiğimiz 2004-2012 periyodunda mali açıdan da yapıyı bir türlü oturtamadık.

FFP nedeni ile gidemeyeceksek zaten batmışız boşuna tartışmaya gerek yok.

Seneye Şampiyonlar Ligi'nde FFP sebebi ile mi olmayacağımızı düşünüyorsun yoksa sportif başarısızlık sebebi ile mi?

Sportif başarı gelmeyecekse bu sene transfer için ekstra kaynak yaratıp takıma gerekli takviyeleri yapmadıkları, ve taraftarın inancını kırdıkları için olmayacak bu.

CL'ye gidemeyeceksek zaten şu tablo da mali tabloyu düzeltme şansımız yok. UEFA Avrupa Ligi seviyesinde gezdiğimiz 2004-2012 periyodunda mali açıdan da yapıyı bir türlü oturtamadık.
dursun ekstra kaynak yaratması için adam satmalıydı yaptı da . ama o parayı ffp tuzağının açtıgı deliği tıkamakla kullandı .
belki 4. yıldızın pazarlanması yetersiz oldu ama takıma gönül veren adam reklamsız da o dört yıldızlı formayı alır.

FFP nedeni ile gidemeyeceksek zaten batmışız boşuna tartışmaya gerek yok.

aysal olsaydı daha beter halde olurduk adam adeta osmanlının gerileme dönemindeki gibi lale devri yaşatıp sonu çok daha hızlandırdı ..birkaç atımlık barutumuzu boş yere çar çur etti. sonunda da sorumluluğu bile üstlenmeden kaçtı ..bunun adına kulüp satma derler .
sportif başarı yakalamamız zor zira başarı kaliteli adamlarla yakalanır. kalite de pahalıdır .ona da gücümüz yoktu ...
beleş maxi pereria alınmadı evet bonservisi yoktu ama bu sefer de imza parası istenecekti. sabriye zam daha ucuza geliyordu .
bilo ve jem transferleri yetersiz ama ucuz hamlelerdi.

Neden kimse devralmasın adnan polat zamanı da bu takımı bu borçla kimse devralmaz deniliyordu.8. bitirmişin kadro yok elde gelir yok.20 milyon euro borcu azalttı ama bir 20 milyon euro da içeride duruyor.Yatarak para kazanan tarık olcan hamit emre çolak umut bulut sabri semih bunlar ileride o gönderilenlerden daha fazla sorun ilk bunlardan başlanmalıydı temizliğe

Aysalin aldigi oyunculari satarak ve kiralayarak 17 milyon dolar tasarruf yapti. Aysal geldiginde, finansal durum cok daha kötüydü. Enkaz bir kadro vardi, gelir yoktu. Proje üretip, gelir yaratti. Yabanci sinirlamasina ragmen, 4 yilda 3 sampiyonluk kazanan kadroyu kurdu.

Sabriye verilen zam, Hamzaya verilen 2 milyon dolar, Jem ve Bilal yerine üst düzey bir oyuncu rahat alinirdi. Kiralanacak bircok oyuncu vardi. Bizim maasinin önemli bölümünü ödeyip, ücretsiz kiraladigimiz Dzemaili gibi, büyük takimlarin da bu tarz oyunculari vardi. Onlardan da 1-2 oyuncu alinabilirdi.

Mali acidan Turkiyedeki diger takimlar bizden cok daha kötü durumda. Dünkü haberlerde cok fazla tutarsizlik ve yanlis bilgi var. Gercek olduklarina inanmak zor.

Gelecek yil CL futbolu olmazsa (+yildiz oyuncular alinmazsa +10 bin kombine bile satilmaz) yaptigimiz 17 milyon dolarlik tasarrufun 3-4 kati parayi kaybedecegiz.

Son düzenleme:
Başkan dediğin kaynak yaratır. Yeni kaynak yaratamayan, mevcut gelirler ile hayatına devam eden ve Galatasaray'ı küçültene iyi başkan denmez. Çapsız, vizyonsuz denir.

Bu yönetim şekli ile aramızdan herhangi biri de başkanlık yapabilir.

Örneğin, 100 Lira gelirin var, 100 Lira'dan fazla harcama, yeni gelir de yaratma, rakipler rüya takım kurarken sen mal gibi bak, hiç bir şey yapma, hatta kadrodaki iyi adamları yolla, yerlerine ucuz çöpler al, Avrupa'da vs. rezil ol, içeride milletin alay malzemesi ol.

Burada başkanlık becerisi mi var? Beyin özürlü olmayan kimi koysan bunu yapabilir zaten.

Dursuna göre en,büyük başarısı ;sezon sonu oyuncuların tüm alacaklarını ödemesi.
Bunuda sanki kendi cebinden vermiş gibi lanse ediyor.
Oysa işin aslı fenerasyondan bu sezonun gelirlerinden peşinat istemiş.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Unal Aysal neyin sefasini surdu ? Adnan Polat'in 15 transfer yapip, ligi 8. bitiren kadrosunun sefasini mi ?
Adnan Polat 3 senede kac tranfer yapti ? Bu transferlerin maliyeti neydi ? Takim bu 3 senede ligi kacinci bitirdi ?
Unal Aysal transfere ne kadar para harcadi ? Son 4 sene Sampiyonlar Ligi'nden ne kadar gelir elde edildi ?
Dursun Ozbek neyin cefasini cekiyor ? Kulubun borcunu hangi kaynaklarla 20 milyon euro asagi indirdi ?
Borcu Sampiyon Ligi gelirleri ve Melo'yu satarak asagi indirmek basari mi ? Takim seneye Sampiyonlar Ligi'ne kalamazsa hangi gelirlerle gelecek sene borcu asagi indirecek ?
Size bunlar gibi daha yuzlerce soru sorabilirim.

Ünal Aysal denen adamı savunmaktan vazgeçin.

Heleki Dursun özbek'e küfredip Ünal Aysalı göklere çıkarmak bu taraftarın ne kadar iş bilmez olduğunu gösteriyor. Genel olarak taraftara bakınca şu düşdüğümüz durumun çok normal olduğunu düşünüyorum.

Ben Dursun Özbek'in şu klübe başkan olmasının tam bir fiyasko olduğunu düşünüyorum. Aynen Ünal Aysalın olduğu gibi... Şampiyon olunması falan benim bu fikrimi değiştirmez.Şampiyon olunması ve bir, iki tane yıldız oyuncunun gelmesi bu adamları başarılı kılmaz. Benim için bir taraftar olarak en önemli kriter bu klübün başındaki Başkan ve yöneticilerin bu takıma bağlılıklarıdır.

Senelerdir adam gibi başkan ve yönetim kurulu seçemeyen genel kuruldan nefret ediyorum.Bu liseci ziniyeti devam ettiği sürece ne yazıkki bunun değişeceğini düşünmüyorum.Bu yüzden bu taraftar kesinlikle devreye girmeli.

Unal Aysal neyin sefasini surdu ? Adnan Polat'in 15 transfer yapip, ligi 8. bitiren kadrosunun sefasini mi ?
Adnan Polat 3 senede kac tranfer yapti ? Bu transferlerin maliyeti neydi ? Takim bu 3 senede ligi kacinci bitirdi ?
Unal Aysal transfere ne kadar para harcadi ? Son 4 sene Sampiyonlar Ligi'nden ne kadar gelir elde edildi ?
Dursun Ozbek neyin cefasini cekiyor ? Kulubun borcunu hangi kaynaklarla 20 milyon euro asagi indirdi ?
Borcu Sampiyon Ligi gelirleri ve Melo'yu satarak asagi indirmek basari mi ? Takim seneye Sampiyonlar Ligi'ne kalamazsa hangi gelirlerle gelecek sene borcu asagi indirecek ?
Size bunlar gibi daha yuzlerce soru sorabilirim.

Dursuna göre melonın satısı ile borc indirmek başarı şampiyonlar ligine kalamazsak o zaman görür borç indirmeyi bizim sabriye zam hakan baltaya zam elde oynamayan çöpleri tut sonra finansal fair play naraları at geçiniz bu işleri oynayan adamlar yerine oynamayan onca oyuncu ile yolları ayırsaydık şimdi çok daha farklı durumdaydık.

Dursuna göre melonın satısı ile borc indirmek başarı şampiyonlar ligine kalamazsak o zaman görür borç indirmeyi bizim sabriye zam hakan baltaya zam elde oynamayan çöpleri tut sonra finansal fair play naraları at geçiniz bu işleri oynayan adamlar yerine oynamayan onca oyuncu ile yolları ayırsaydık şimdi çok daha farklı durumdaydık.
Aynen, basari Olcan ve Tarik gibi takima hicbir faydasi olmayan oyunculardan kurtulmaktir, takima faydasi olacak oyunculari uc bes milyon icin satmak ve kiralamak akilsizliktir. Basari dogru duzgun bir sponsor bulmaktir. Sponsor arayan bir kulubun baskani ve yoneticilerinin devamli Uefa'dan ceza alabiliriz diye aciklama yapmasi akilsizliktir ve kendi marka degerini asagi indirmektir.

Aynen, basari Olcan ve Tarik gibi takima hicbir faydasi olmayan oyunculardan kurtulmaktir, takima faydasi olacak oyunculari uc bes milyon icin satmak ve kiralamak akilsizliktir. Basari dogru duzgun bir sponsor bulmaktir. Sponsor arayan bir kulubun baskani ve yoneticilerinin devamli Uefa'dan ceza alabiliriz diye aciklama yapmasi akilsizliktir ve kendi marka degerini asagi indirmektir.

Madem dursun bey o kadar takım borçlarını düşünüyor.Yıllardır neredeydi.Ünal aysal değilde kendisi geleydi 2011 de üyelik aidatını bile ödeyemeyen adamı başımıza başkan diye diktik.Madem o kadar kimsenin farkında olmadıgı kadar durumların farkında 8.bitirdigimiz sezon herşeyi sıfırdan yapaydı da göreydik.4 sene de 3 şampiyonluk aldık bunda fatih terimin payı büyük ama o bütçeyi yaratıp 4.yıldızı takmamıza sebepte ünal aysaldır.Evet hataları var yok demiyoruz ama şimdi ki başkan kadar da vizyonsuz değildi.Şaka gibi stoper olmayan denayerin arkasında bekleyen sabriye %60 zam yaptık.Ama finansal fair play galiba bu finansal fair play bazı komisyoncuların borclarına falan gitti o olsa gerek :)

Anlamakta güçlük çekiyorum bu takımın madem ki bu kadar paraya ihtiyacı var neden göğüs sponsoru yok?

Geri
Üst Alt