ünal aysal faruk süren mehmet cansun gibi sevilen başarılı adamlara bile herdönem muhalefet vardı

fakat dikkat edin bu adama en ufak muhalefet veya tepki yok

Şerefsiz! Ceza alırsam alayım. Takımda ne ruh ne bir şey kalmadı. Takımın içini boşalttın her anlamda.

Denizli felan hikaye asıl sorunumuz bu herif yazık Denizli'yi çok eleştirsemde Adamıda yaktı defolup gider inşallah

ünal aysal faruk süren mehmet cansun gibi sevilen başarılı adamlara bile herdönem muhalefet vardı

fakat dikkat edin bu adama en ufak muhalefet veya tepki yok
Çok önemli bir noktaya değinmişsin renkdaş. Bu konu irdelenmeli çünkü ben de senelerdir hainleri dışarıda aramayalım önce kendi içimizdeki hainleri deşifre edip yok edelim diyorum. Başka türlü kurtuluşumuz yok gibi görünüyor.

Hocayla beraber defol git artık.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reis su an osura osura uyuyordur.

yenildigimizden haberi bile yoktur.

Bu adamın başkan olduğunu görünce Denizlinin istifa ihtimali bile sevindirmiyor beni, en başından beri çoğumuzun dediği gibi asıl sorun bu herif.

Polat zamaninda Aysal zamaninda cik cik öten herifler nerede lan? Nerede bu kongre üyeleri nerede ha nerede?

Herkes istifa eder ama bu dursun etmez adam yemin etmis takimi dibe vurmak icin.

Dana Hayes özentisi karini da al ve defol git!!!

Galatasaray tarihinde kara bir lekesin. Son 4 senedir zirvede olan bir takımı bitirmek için herşeyi yaptın

Tecrübesiz bir işe yaramayan otelciye kulübün anahtarları verirsen böyle olur işte

Kulüpte sesini çıkartan doğru dürüst birisi bile yok

Adalet için köşe yazarların dediklerini okuyoruz

tanrının galatasaraylılar için göndermiş olduğu cezası.

Aziz yildirimi bundan cok seviyorum :D o derece itici, sidikli cirak kilikli adamin teki, ne ariyor lan bu adam o mevkide?

Geri
Üst Alt