Takımımızın maçlarını ya bir gün kala veya da maç günü öğreniyoruz. Bu utanç yeter bunlara.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
CfDmZPfWwAEVrV_.jpg

^ yanlış başlık doğru sual

La bi git la.
Allah korkundamı yok

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene avrupa vizesi alamayacagimizin farkindasin di mi dingil? Cezamizi da cekemicez sayende. Uefanin bize ceza vermesine gerek yok ki biz zaten cezamizi seninle bulmusuz. Divandaki 150lik serefsizler bedava kahvalti yapsin, konken oynasin, pilav yesin yeter kulup batmis kimin umrunda. Kaldir elleri ibra et dingili. Abv hepinizin.

istifa etse yerine adam bulamazsınız
tek sevdiğim huyu
GALATASARAYA sahip çıkıyor
adam bırakır gider
ibra ediyorlar zaten
ama başkan adayı bile çıkmaz şu kulübe

ADIM GİBİ EMİNİM HE KURBAVALLA

istifa etse yerine adam bulamazsınız
tek sevdiğim huyu
GALATASARAYA sahip çıkıyor
adam bırakır gider
ibra ediyorlar zaten
ama başkan adayı bile çıkmaz şu kulübe

ADIM GİBİ EMİNİM HE KURBAVALLA

Sahip çıkanı buysa sahip çıkmayanı düşünmek bile istemiyorum.

Gelmis gecmis en capsiz ve beceriksiz Baskan olarak tarihe geciyor.

pardon, ve en yalanci Baskan demeyi unuttum..

Kim göre neye göre başkan? Ben anlamam arkadaş seçimden meçimden genel kurulundan tüzükten bu adam olsa olsa kaldırım mühendisi olur. Başkan ibaresini kaldıralım lütfen. Bu iş taraftar da başlıyor.

Kim göre neye göre başkan? Ben anlamam arkadaş seçimden meçimden genel kurulundan tüzükten bu adam olsa olsa kaldırım mühendisi olur. Başkan ibaresini kaldıralım lütfen. Bu iş taraftar da başlıyor.
Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu. İTÜ Makine Mühendisliği’nde okurken, İTÜ Spor Kulübü’nde hem üniversite takımında, hem de Amatör 1. Küme’de futbol oynadı.

bu cv senin cv'nin yaninda vücudunun herhangi 1 kili kadar

Geri
Üst Alt