Inan Kirac Dursunu Villasina cagrip, "Kurtlukta düseni yemek, kanundur" move ini nezaman cekecek aceba ?

:( :(

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Cf8mASmUsAEzZrA.jpg:large

Çek git ya hemşerim olduğun için utanıyorum boş adam

:( :(

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar
14 SENE şampiyon olamamak ile bir takımı 7 ayda kendi sahasında beraberliğe sevinir duruma getirmek aynı durum değildir...
BEN HIRSIZLAR GALATASARAYIN parasını çaldı diye takımı bu halde görmek zorunda değilim bırakın bu duygu sömürüsünü

bundan sonra sebinkarahisardan yonetici dahi cikarilmamasi icin yonetmelige madde eklenmeli.

Cumhur Önder Arslan: Galatasaray'ın dün yapılan divan kurulu toplantısında, eski 2. başkan Hamdi Yasaman, Dursun Özbek yönetiminin seçim kararı almasını istedi.

millet derbiyi atlattik simdi asil sorunumuza gelelim gerekirse hotelini basin biseyler yapmassak seneye 2.ligdeyiz haberiniz olsun. hayatim boyunca fbye karsi bukadar ezildigimizi görmedim, adamlarin hic hesap yapmadan düsünmeden en az net 6-8 pozisyonu var, igrenc bi macti tek teselli bjkyi sampiyonluk yolunda ileri dogru itelemekti zar zor basarabildik. durmak yok artik su dursundan kurtulmaliyiz!!!!!

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları: Galatasaray, Mario Gomez ile anlaşamayınca biz devreye girdik. Fiorentina bize sembolik bir rakam yazmamızı söyledi. Biz de başkanla konuştuk. 1000 euro yazdık.

hain alçak adam

Gidersen Allah belanı versin. O stadyumdan dayak yiyerek çıkacaksınız !

Geri
Üst Alt