"Bilezik sattık taraftarımız aldı. Milyar dolar verseler bu desteği değişmem."

demogoji yapıyo da lucenin de terimin de gelebilceğini düşünmüyorum alex tellex ve brumanın dönmesi çok iyi bişey şu an forvete sağlam adam orta sahaya ve defansa takviye yaparsak neden olmasın

Ya bunu göndermeden bize rahat yok vallahi. Şu adamı gönderirsek psikolojik olarak 1-0 önde başlarız sezona.

"Mevcut varlıklarımızı yönetmemiz halinde mali yapıyı düzeltmemiz mümkün. Riva'yı alalı 40 yıl olmuş çivi çakılmamış, Mecidiyeköy'deki arazilerimizi değerlendirelim."

Capsiz adami dinliyorum su an, sacmalayip duruyor. Istifa et arkadas. Takim ayni takim'mis..

He he, Melo, Bruma, Telles nerde lan capsiz herif

Bu adam hep divan ve genel kurul diyor.

Orada bunu savunan, kollayan ve arkasinda duran kim varsa Allah belasini versin. Kulübün agzina ettiniz / ediyorsunuz el birligi ile.

demek kapa bildirilen maaslardan cok daha fazlasi var kontratlarda
damn shame

Poldi'nin Almanya'da verdiği bir röportajın çevirisinden (Orhan Uluca'nın blogundan alıntı)

Kulüp sizin yılda 3 milyon euro net ve maç başına da 20 bin euro alacağını açıkladı. Fakat bizim aldığımız bilgiye göre 2018 yılının sonunda siz 15 milyon euro kazanacaksınız. Nasıl oluyor bu?

Sözleşmenin içeriğinin tam olarak ne olduğunu size söyleyemem. Lakin sözleşmenin her maddesinin açık bir şekilde dışarıya belirtilmediğini size söyleyebilirim. Yukarıda söylediğim gibi bu transferinin bütününe baktığınızda uygun olduğunu söyleyebilirim.

Başka kontratlarda da aynı durum olması muhtemel.

Dursunun tek umut verici konuşması kulübü denetlicem.
Fatih işbecer Gs fakirleşirken bazıları zenginleşti. bu konuda dursunu destekliyorum inş kulübü bu duruma sokanlar komisyon alıp cebe indirenlerden hesap sormalı.
Medyayı az çok takip ettiğinizde göreceksiniz ki duygun Dursunun üstüne oynamaya başladı. niye derseniz aldığı 50 milyonluk villayı kendi cebinden değil Gs kasasından ödedi.
Ünal aysal zamanın kayıp 100bin formanın soma için yapılan para yardımının çalınması 1 1.5 milyar gelir gelicek batıracaksın kimse hesap vermeden gidemez.
Dursunun yapması gereken şey kulübü İngiltereden anlaştığı kurum tarafından denetlemesi.

bu yağlı suratlı maymun gitmedikçe huzur yok bize yazın gene kanser olacağız kazma yerli oyuncuları alacak basket takımıda küçülecek ergin hoca gidecek bakın görün liseli dinazorlardan kurtulmak için büyük devrim yapmak lazım ama ultra yalakalar iyi yalıyo dursun u imkansız gibi

Bu adamı destekleyen kim varsa Galatasaray düşmanıdır çok net

Esas komisyon, büyük transferlerden yenir. Podolski´de böyle bir fark var ise, Drogba ve Sneijder´in sözlesmesindeki dark rakamlarini hic bilmek bile istemiyorum. Sabri belki 4 milyon kazaniyordur, haberimiz yok.

CiqMatUWgAAzCvT.jpg:large

kulübü denetliycem olayıda palavra yav eğer varsa kaldıysa muhalefetin gazını almak için bi yalandı. bu adam hiç bir halt değil evet ama prof bi yalancı.

Ben yönetmeyi pek bilmem dünya güzeli
Sadece geceler ışığı kovalarken gelir aklıma birkaç kelime..

Ci2PmJ9WkAE82aF.jpg

Bunun aklina giyimde hep eşi giriyor kesin.

Lan sen daha duruyon mu ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt