Oha ya Alpay. Su ürettigin komplo teorisine bak :D Terimi savunacagim diye sacmalamaya da gerek yok yani.

Galatasaray başkanlarının hepsi gözümde hain. Yarın öbür gün gelecek bir isim içinde aynısı geçerli.

Hepsinden nefret ediyorum. Terim'i savunma sebebim aralarında iktidar borozanı olmasına rağmen en başarılısı ve en dürüstü o(şahsi kanaatim, farklı düşünen 1000'lerce var biliyorum).

Terim gibi bir karakter de yok etrafımda arkadaş olarak. Ego'su yüksek insanlara sempati ile bakmam.

Aysal'a ise zerre güvenmiyorum. Çünkü herif zeki ama sinsi biri. Kulübün anasını belleyip, taraftara oynadı. Onun için şu an ki hükümet gibi destekleyeni çok.

Bunu TV'den izlemiştim. Futbolcular ile arası kötü diye düşünmüşler, sonra kalitesi ağır bastı demişti yanılmıyorsam.

Melo'ya Aysal'ı mı kurtarırsın uçurumdan Albayrak veya Terim'i mi diye sorsan cevap bariz ortada olur. Paylaşımlarından belli değil mi sence?

Yahu Alpay gözünü seveyim yapma. Adamlar biz yerine adam baktık diyor, sen hala o öyle olsaydı bu böyle olurdu diyorsun. Yine eleştir ama böyle şeyler yaparak değil. Bariz hataları var Aysal'ın hepimizin kabul ettiği. o hatalar üzerinden git bari :D

Felipe Melo 2 defa kiralandi, sonra satin alindi...

1. Transferi sap diye bitirilmisti diye hatirliyorum, ki cok iyi ücret verilmisti, ve efsane oynamisti.
2. Melo´nun ilk yariyi formsuz gecirmesinin sebebi olan transfer calismalari. Melo cikip Twitter üzerinden Aysal´a hakaret etmistir bunun üzerine.
3. Melo´nun sezonun genelini düsük performans ile gecirmisti, ve yine cikmaza girmisti transfer calismalari... Bu transfer süreci ile ilgili iki aciklama var

Ünal Aysal: " Melo dersini son güne birakan cocuklar gibi" bir aciklama yaparak, transferine sicak bakmadigini belirtmistir LIG TV´de...
Hasan Sas:" Yerine oyuncu baktik, ama onun kalitesini yakalacak oyuncu bulamadigimiz icin, karari Melo´da kildik."

Buradan mantik cercevesinde, herkes kendi senaryosunu kurabilir.

üA başkanım 45 50 yaş daha genç olsa porto gözlemci olarak havada kapardı ama işte başkanın futbola girişi çok geç oldu

unalin aldigi adamlar belli, hajrovic, pandev, cemali, endogan fln

utanacagini bilsek suratina zicardik ama
ondan da anlamazsin ki

serefsiz

Bu sezona da bununla başlarsak olası kötü sonuçlarda kendisinin sonunu hiç iyi görmüyorum sezon başlamadan çek git bu kulüpten

Gsmizden def edildiğin gün, gsmizin düşman işgalinden kurtuluş günü olarak ilan edilecek.

Geçmişi falan bıraktım artık koskoca gelecekte bu kadar rezil bir yönetim,bu kadar rezil insanlar gelmeyecektir. Bunlar tamamen galatasaray imizin düşmanları.

Geçmişi falan bıraktım artık koskoca gelecekte bu kadar rezil bir yönetim,bu kadar rezil insanlar gelmeyecektir. Bunlar tamamen galatasaray imizin düşmanları.

Daha beteri gelmez demeyelim.Biz öyle dedikçe beterinde beteri bir yerden çıkıp yapışıyor yakamıza en iyisi hiç dillendirmemek.Adnan polattan daha beteri gelmez dedik bize bela olarak dursun geldi.

Geri
Üst Alt