sarper hiç vacgemiyor :asd:

seni başkan diye orada göreceğime teneşire geleydim daha iyi olurdu dursun şu konuyu uplayıp durmayın başkanlıktan ayrıldığı gün adı gs literatüründen derhal silinmesi gereken bir zattır.

Makara yapıyoruz tabii ki ama şu soru sorma özelliğini azaltsan iyi olur gibi.Demin diyaloğa girdiğime pişman oldum.:asd22:

Sorulması gerektiği yerde soru sorduğumu düşünüyorum.Osman'ın abartmasına geliyorsun biraz.Seni severdik dedin örneğin,şimdi sevmiyor musunuz gayet doğal bir soru.Hayır cevabından sonra neden sorusu da öyle.Sormayayım da,içimde mi kalsın? :D

ümitin recm edildiği gün karara varılması için 5 6 tane teklif sundum. aralarından birtanesi sarpere günlük soru kotası getirilmesi idi.
iplenmedim. buyurun yaşattığınız canavarınız tarafından yok edilmek üzeresiniz şimdi.

Sorulması gerektiği yerde soru sorduğumu düşünüyorum.Osman'ın abartmasına geliyorsun biraz.Seni severdik dedin örneğin,şimdi sevmiyor musunuz gayet doğal bir soru.Hayır cevabından sonra neden sorusu da öyle.Sormayayım da,içimde mi kalsın? :D

al işte negüzel kendini anlatmıssın fakat sonunda gene soru sormussun :asd: :asd:
ulAn sarper

2 şampiyonluk da mı kurtarmaz?

CKEA-kWUMAAwnp7.jpg

ümitin recm edildiği gün karara varılması için 5 6 tane teklif sundum. aralarından birtanesi sarpere günlük soru kotası getirilmesi idi.
iplenmedim. buyurun yaşattığınız canavarınız tarafından yok edilmek üzeresiniz şimdi.

sonuna kadar desteklediğim bir öneri muhakkak gereği yapılacaktır.

otomatiğe bağladı :asd:

maxresdefault.jpg

Durmasın diyenler ile layklar da buluşmakta bir beis görmeyiz.

Geri
Üst Alt