Sorulması gerektiği yerde soru sorduğumu düşünüyorum.Osman'ın abartmasına geliyorsun biraz.Seni severdik dedin örneğin,şimdi sevmiyor musunuz gayet doğal bir soru.Hayır cevabından sonra neden sorusu da öyle.Sormayayım da,içimde mi kalsın? :D

"Tanım:Fiilin belirttiği iş ve oluşun, içinde bulunulan zamandan önce yapıldığını ve kesinlikle bittiğini ifade eder. Fiillere-dı, -di, -du, -dü, (-tı, -ti, -tu, -tü)ekleri getirilerek yapılır."

Artık sevmediğim(mesela yani
Kemal-Sunal-Resmi-40x40.jpg
) geçmiş zaman kipiyle ortada.

Diyeceğin şu: "Senden beklemezdim Uğur.Yazıklar olsun" benden de layk gelecek.Bu kadar diyaloğa gerek kalmayacak.:H

Kemal Sunal'ı koydum ki ciddiye alıp bir soru daha sormasın :asd22:

"Tanım:Fiilin belirttiği iş ve oluşun, içinde bulunulan zamandan önce yapıldığını ve kesinlikle bittiğini ifade eder. Fiillere-dı, -di, -du, -dü, (-tı, -ti, -tu, -tü)ekleri getirilerek yapılır."

Diyeceğin şu: "Senden beklemezdim Uğur.Yazıklar olsun" benden de layk gelecek.Bu kadar diyaloğa gerek kalmayacak.:H

şimdi buradan ne sorular çıkar be

Tarz meselesi.Kimi onu der.Kimi sakince niye diye sorar. :D

başkanı eleştiriyordum ne güzel çeşitli paylaşımlarla sarper çok sevdiği başkanını eleştirmeyelim diye konunun önüne geçti.
yeni farkediyorum ama bunu hep yapıyor. değişik stratejiler :005:

Tek Dursuncu bence sarper degil... Sarper kardesim, neden Dursun Özbek, seni bu sahisin hangi fiziksel, yada yönetimsel özelligi etkilemistir ?

Hiçbir şey gizli kalmasın. Her soru cevaplanmalı!

pis dalacak sanırım gardınızı sağlam alın

Tek Dursuncu bence sarper degil... Sarper kardesim, neden Dursun Özbek, seni bu sahisin hangi fiziksel, yada yönetimsel özelligi etkilemistir ?

Senin deyiminle linç kültürüne karşı geliyorum.Kötü olduğunda kötü,iyi olduğunda da iyi.Önemli olan Galatasaray'ın menfaatleri.Dün dündü,bugün de bugün.En ufak umut kırıntısına bile hasretiz.Bunu sırf camianın başkanı Dursun Özbek diye görmemek istemiyorum.Derdim Dursun değil,Galatasaray yani.

Senin deyiminle linç kültürüne karşı geliyorum.Kötü olduğunda kötü,iyi olduğunda da iyi.Önemli olan Galatasaray'ın menfaatleri.Dün dündü,bugün de bugün.En ufak umut kırıntısına bile hasretiz.Bunu sırf camianın başkanı Dursun Özbek diye görmemek istemiyorum.Derdim Dursun değil,Galatasaray yani.

Peki mesele Dursun Özbek degil diyorsun, mesela Galatasaray... Lal olur dilim, susarim o halde bu konuda... Peki Dursun Özbek özelinde sohbetimize devam etsek ?

Dursun Özbek´i Tip olarak begeniyormusun, yani yakisikli buluyormusun ?
Sence Dursun Özbek karizmatik mi, seni etkileyen bir cekiligi var midir ?
Onu bir lider, bir önder olarak kabullenecek, bir isik görüyormusun onda, yada kendinde ?

Tabiki bunlar Baskanlik konusunda aslinda cok da etkili olaylar degil, bunlar benim kisisel olarak bilmek istedigim bazi hususlar ... Gelelim buraya...

Sence Dursun Özbek cok fazla yalan konusan bir Baskan degilmidir ? Yada neden verdigi sözler, genel anlamda tutmamaktadir ?

Yada gelelim bazi kararlarina.

Neden kulübü kardesi Mehmet´in yönetmesine müsade edip, 100 küsür yillik cinari, bir alibabanin ciftligi gibi yönetmektedir ? Su an kulübün transfer politikalarini, transfer planlamalarini Mehmet Özbek ile birlikde Levent Nazifoglu´nun yönetmesinden hosnut musun ?

Hatalarını düzeltirse sevilir,hata yaptığı sürece sevilmez düz mantık :)

Adem bişey deniyor ama çözemedim henüz. dur bakalım izliyorum sohbeti

Peki mesele Dursun Özbek degil diyorsun, mesela Galatasaray... Lal olur dilim, susarim o halde bu konuda... Peki Dursun Özbek özelinde sohbetimize devam etsek ?

Dursun Özbek´i Tip olarak begeniyormusun, yani yakisikli buluyormusun ?
Sence Dursun Özbek karizmatik mi, seni etkileyen bir cekiligi var midir ?
Onu bir lider, bir önder olarak kabullenecek, bir isik görüyormusun onda, yada kendinde ?

Tabiki bunlar Baskanlik konusunda aslinda cok da etkili olaylar degil, bunlar benim kisisel olarak bilmek istedigim bazi hususlar ... Gelelim buraya...

Sence Dursun Özbek cok fazla yalan konusan bir Baskan degilmidir ? Yada neden verdigi sözler, genel anlamda tutmamaktadir ?

Yada gelelim bazi kararlarina.

Neden kulübü kardesi Mehmet´in yönetmesine müsade edip, 100 küsür yillik cinari, bir alibabanin ciftligi gibi yönetmektedir ? Su an kulübün transfer politikalarini, transfer planlamalarini Mehmet Özbek ile birlikde Levent Nazifoglu´nun yönetmesinden hosnut musun ?

Karizmatik değil,ama dolmuşçu falan diye de dalga geçilmesini istemem.

Yalanci değil acemi olduğunu düşünüyorum,geçen sene yaşananlar için.

Mehmet Özbek konusunda niye aldı neden aldı bilmem de,çok bir vasfa sahip olduğuny düşünmüyorum.Nazifoğlu ve Riekerink koordineli çalışıyor.

Bu kulübe başkan olduğun gün Galatasaray'ı bitirdiğin gündür Tursun.

Geri
Üst Alt