unal gibi belcikali olsa flutunu elinizden indirmezdiniz. NO DOUBT

Karizmatik değil,ama dolmuşçu falan diye de dalga geçilmesini istemem.

Yalanci değil acemi olduğunu düşünüyorum,geçen sene yaşananlar için.

Mehmet Özbek konusunda niye aldı neden aldı bilmem de,çok bir vasfa sahip olduğuny düşünmüyorum.Nazifoğlu ve Riekerink koordineli çalışıyor.

Peki, ozaman Mehmet Özbek neden Fatih Isbecer ile göz polemigine girmistir ? Profesyonel bir isime ihtiyac olmadigini, o gözün kendinde de oldugunu belirtmistir ?

Kulübün icinde aylarca bulunup, maddi durumundan haberdar olan bir sahisin, baskanlik secimi öncesi, ve sonrasi Messilerden örnek verip, Galatasaray´in her oyuncuyu alma gücü oldugunu iddia etmek, bir yalan degilmidir mesela ?

Peki, ozaman Mehmet Özbek neden Fatih Isbecer ile göz polemigine girmistir ? Profesyonel bir isime ihtiyac olmadigini, o gözün kendinde de oldugunu belirtmistir ?

Kulübün icinde aylarca bulunup, maddi durumundan haberdar olan bir sahisin, baskanlik secimi öncesi, ve sonrasi Messilerden örnek verip, Galatasaray´in her oyuncuyu alma gücü oldugunu iddia etmek, bir yalan degilmidir mesela ?

Şimdi Adem,benimki bir fanboyluk değil.Serkan benim hakkında demişti,her devrin adamı diye,biraz öyle.Kimin fayda sağlayacağına inanıyorsam,o.Dursun gider,başka biri gelir,bu sefer onu değerlendiririz.

Mehmet Özbek olayında sana hak veriyorum,kulüpte yönetim katında bulunmaması gereken bir isim.

Ben onu,hem acemilik olarak hem de Hamza'nın takıntıları olarak yorumluyorum,2015-2016 dönemi transfer dönemini.Onda da bir yerde haklısın,uçuk laflar etmemeliydi.

Adem bilgi ve belgeyle konusup tokat gibi cevaplar veriyor sarper sorulara sorularla karsilik verip olayi bulandirmaya calisiyor.

tapatalk

Serdarda donup rakip forvetlere kabus olunca %100 transfer basarisi yakaladigi icin onore edilmelidir kendisi.

İGK toplantısı sonrası görüntülere baktım da, yanında Mağmut Uslu olunca Dursun Özbek bile düzgün göründü gözüme. Hayatta herşey görecelilik, Aynştayn büyük adammış.

fiko ve fbnin asbaşkanı ile aynı ortamda boy göstermesi bile ne kadar vizyonsuz olduğunun göstergesi..:(

Dursun Özbek: "UEFA'yı ve başarıyı esas alarak hesaplı transfer politikası izledik. Futbolculara geçen yıla göre 5 M € az maaş ödüyoruz."
Dursun Özbek: "Geldiğimiz günden beri borç aynı seviyede: 230 M $. Yılda 40 M $ faiz ödüyoruz."
Dursun Özbek: "Bankalara 120M ödememek durumunda olsaydık, 60M TL karda olacaktık."
Dursun Özbek: "Görüşmeler gerçekleştirerek vergi borçlarımızı 72 ay vadeyle 19 M ₺'ye indirdik."
Dursun Özbek: "Stadımız üstü kapanıp açılır projelendirilmiş. Stad yapılınca da üstünü kapamayın arayı dediğimiz yerlere harcayın denmiş"
Dursun Özbek: "Bahsi geçen para da 27.5 M TL . O zamanın parasıyla. Yani Galatasaray bu miktarda borçlandırılmış."
Dursun Özbek: "ASY arazisini aldınız, stad yaptınız ama üst kullanım hakkını 2011'den beri alamıyoruz."

Dursun Özbek: "TT Arena'nın yanına salon yapılmasi için 3 firmayla görüştüm. Protokol imzalandı. Stadın çatısına karşılık salon yapacağız."
Dursun Özbek: "Basketbol salonumuzun projesini revize ettik ve kapasitesini 15.000 kişiye çıkarttık."
Dursun Özbek: "Galatasaray'ın parası yok nasıl salonu yapacak. Galatasaray'ın cebinden çıkmadan o salonu yapacak."
Dursun Özbek: "GSGM'deki borçlarımız bitmiyor. Bunlarla ilgili de bir uzlaşma peşindeyim. Sonraki Divan'da size iyi haberleri vereceğim."
Dursun Özbek: "Otel yapıyoruz. Biraz gecikme var. Cepheyi Alman firmasına ihale ettik. Malzeme geç tedarik edildi. Piyasa şartlar vs."
Dursun Özbek: "E-5'i kullananlar geçerken otelimizi görüyorlardır."
Dursun Özbek: "Hasnun Galip ile ilgili ne garipse tarih eser kararı verildi. Ama çabalarımız sonrasında tarihi eser statüsünden düşürdük"

Dursun Özbek: "Stadımızda ek 20 ilave loca yapıyoruz. Buradan çok değil ama yıllık $1.5M gelir beklentimiz var."
Dursun Özbek: "Büyük bir ihtimalle 22 Ekim'de Riva ve Florya ile alakalı tarihimizin en önemli genel kuruluna hazırlanıyoruz."
Dursun Özbek: "Bu olayda kulübün getirisini 300 M $'a çıkartmaya çalışıyoruz."

Galatasaray SK'nın toplam borcu 30 Haziran 2016 itibariyle $ 340.000.000 olarak açıklandı.
Galatasaray SK'nın toplam borcu Dursun Özbek döneminde sadece $ 9M arttı. ($ 331M / $ 340M)

Stada civi cakamiyoruz iznimiz yok o yuzden duzenlemeler yapamiyoruz derler dis cephe konusu acildiginda ama 4 5 ayda bir localari yikip yeni localar yapiyorlar.
Bahsettikleri izin getirisine gore degisiyor heralde.

nasıl yani çatı yapılmıcak mı sımdı onun yerıne salon yapılacak öyle mi

Ulan o iki yeri bugun satsan 300 milyon dolar cash alirsin zaten ne diye entrikaya giriyorsun.
Bizi mi kaziklayacan lan 300 milyon dolar nedir.

Geri
Üst Alt