Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.005
- 23.540
- 3.723
Ya Dursun isminde herifi başkan yapıp kayyum olarak başımıza getirdiler. Başarı bekliyorsunuz.
Geldiği gün bittiğimiz gündür.
Geldiği gün bittiğimiz gündür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2de0Müsterih ol Can,bu sene şampiyon da olacağız Riva da bizde kalacak.O kadar basit değil o işler.
2de0
iyiki kendini frenlemişin renkdaş yoksa barsaklara kadar gidiyormus ne var ne yok
tabiki değil lig nerelerden döndü. döndü de işte onu yapabilecek şekilde yönetilmiyor kulüp hiçbir anlamdaŞampiyonluk hala imkansız değil demek istiyorum da diyemiyorum yav,Bjk ile 7 puan sıkıntı.
Aysal'ın camia tarafından ipinin çekilip gönderildiği günden beri bunu anlatmaya çalıştım bir noktadan sonra öyle yorumlar görmeye başladım ki olmuyor dedim bıraktım. Artık Aysal lafını fazla etmiyorum o yüzden çünkü müstehaktır dedim bıraktım. Lakin şunu gördüm ki bizim taraftar da her türlü manipülasyonu her türlü algı yönetimini afiyetle yermiş bunu gördüm. Eskiden bizim taraftarın diğerlerinden bir farkı olduğunu düşünürdüm artık bu düşünce de değilim. Dediğin gibi Aysal'ın tüm hatalarına rağmen onca kazandırdığı başarının ardından istifa diye bağırıldığı ve hatta bence kötü bir muamele ile istifaya zorlandığı bir ortamda dursun'a ne taraftar bazında(forum hariç) ne medya bazında en ufak bir ses edilmemesi ciddi anlamda benim de midemi bulandırıyor. Zaten ertemlerin, sinanların, rasimlerin, çakarların devamlı övdüğü hatta yalayıp yuttuğu bir adamın bize hayrı olması mümkün değildir. Yani bizim taraftarın filozof olmasına gerek yok. Şu done bile taraftarı işkillendirmeliydi lakin görüyorum ki bizim taraftarın da malum partinin seçmen kitlesinden hiçbir farkı yok. Ne versen yer sıkıntı yok.Ünal aysalın ilk 2 senesinde bu kulüp 2 sene üst üste şampiyon oldu ş.liginde çeyrek final oynadı.Ertesi sene ş.liginde 2.tur oynadı ve ligi 2.bitirdi.Bu sezonun 2.yarısında içerde oynanan ve kaybedilen kayserispor maçından sonra istifaya çağrıldı.
3 sezonda 2 kere şampiyon olan ve 1 kere 2.olan,ş.liginde 2 sene üst üste gruptan çıkan araya da 2 süper kupa ve 1 türkiye kupası sıkıştıran kulüp başkanı istifaya çağrıldı.
mi
Ayrıca bu dönemde erkek basketbol takımı yıllar sonra şampiyon oldu ve euroleague'e katıldı.
Bayan basketbol takımı da şampiyonlar ligi şampiyonu oldu hem de finalde fenerbahçeyi yenerek...
Bu adam 3.senesinde istifaya davet edildi ama başkandan çok her şeye benzeyen bu adam,2 senede bırak şampiyonluğu büyük ihtimalle takımı ilk 3'e sokamayacak bu adam,her hamlesi rezalet olan bu adam hala tribünlerden ve bir kısım taraftardan destek görüyor..
Çünkü takımı aysal batırdı,çünkü beyaz futboldakiler öyle diyor,çünkü rıdvan öyle diyor,demirkol öyle diyor,çünkü fener medyası öyle diyor.Onlara göre aysal çok kötü ama dursun özbek çok çok iyi başkan...
Onlara göre meloda kötüydü zaten hep selçuk oynamalı orada..
Onlara göre hep sabri oynar bu takımda...
Onlara göre geçen sene 5.olan takıma trabzonda 3.sağ bek olan cavandayı,forvete kasımpaşadan ereni alan,orta sahaya bursasporun eskisi josueyi ve gurvetçi tolga ciğerciyi transfer eden,stopere anadolu topçusu serdar azizi alan galatasaray sezonun en iyi transferlerini yapmıştır.
3 senedir adamlar algı yönetimiyle ve gözüyle gördüğüne inanmayıp hala bu adamları kaale alan ve uyuşturulmuş taraftar görünümlü adamlar sayesinde bu takımı yavaş yavaş bitirdiler...Helal olsun ...