İnter başkanı moratti ile akşam yemeği yiyen ünal aysaldan,beleşççi gruba elleriyle sucuk ekmek yediren dursun özbeke...

adam baskanligi birakali cok oldu nasil olsa riva ve florya icin garanti aldi artik sirf onla ugrasiyordur cepimi en iyi sekilde nasil doldururum diye

Tek aday varsa ve istanbuldaysam o adaya verir cikarim , cogunlukla hem ulke secimlerinde hem GS secimlerinde ulke disinda denk geldim

Bu kongre uyelerini zan altinda birakircasina soylemleri manali bulmuyorum , biz alelade uyeleriz , herkes bu isin cekirdeginde ,komisyonunda ,kulisinde degil , bu islerle ugrasmanin cekici bir olay oldugunu da dusunmuyor herkes hayatina bakiyor

Onune aday konuyor , guclu bir destek varmis gibisinden sorumluluk bilinciyle kongresine gidip oy veriyor . Gelmeyenleri daha cok elestiriyorlar hakli olarak

E gelince de bos oy mu atsin , kim varsa ona atiyor . Sacma bir tartisma bu

Fakat daha once de yazdim , icerisinden yonetici ve baskan cikarma konusunda cok yetersiz bir kuruluz , ona kabulum

Fikrim hala değişmedi,değişmeyecek.

Gideceksin Dursun gideceksin.

İstifaaaaa

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CyMLdj8XAAA5FmP.jpg

"Hokomloro govonoyoroz."

Bu adam nasıl Galatasaray gibi kulübü yönetebiliyor aklım aklıyor ya. Bir insanın hiç mi ağırlığı olmaz.

Cikip konussana su hakemler hakkinda artik.

Illa is isten gectikten sonra mi konusacaksiniz?

Konuşsa ne olacak.

Karizma sıfır, ciddiye alan var mı bizim başkanı merak ediyorum ara ara.

Fikret Orman'ı sevmesem de bir karizması var en azından.

Geri
Üst Alt