Saskinligimi gizleyemedigim 1 post maalesef![]()
Gecen sezonla ilgili tek bir olumlu yorumum varsa beni forumdan atin demisti troll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saskinligimi gizleyemedigim 1 post maalesef![]()
Hatirladim simdi o postunu ciddi sanmistim, yani benle billur gecmis oldun simdi 1 nevi !!!Sen de mi Brütüs.
2015'te savunmuyordum,ironiydi o.Mesaja baktım şimdi.
Gecen sezonla ilgili tek bir olumlu yorumum varsa beni forumdan atin demisti troll
Harbi rezil bir adamsın,Dursunculuk olsa azılı Dursun düşmanı Cevat Bahri o mesajı beğenir miydi en basitinden.Geldi 2 gün sonra şampiyonluğa kondu Dursun,o mesajın ciddi olmadığı her halinden belli.Tekrarlıyorum bul şampiyon oluruz tarzından bir mesajımı geçen sene ile ilgili.Hadi bekliyorum.Senin amacın Dursun karşıtlığı falan da değil,malzeme bulup insanları kışkırtmak başka bir amacı olmayan boş beleş bir adamsın.
Dursun'u bile dilleyenler var Karşim. Bir yorum yapmayacak mısın bu konu hakkındaHaoydaaaaaa
Yok abicim Hamza Hoca ve yönetimin fedailerinden oldum artık ben de.Hep destek tam destek.![]()
Iyi yoldayiz iyi yazmissin benim icin yeterli
Konu kapanmistir umarim sözünde durursun ama sanmiyorum sonucta troll bir üyesin
Oğlum zorlama artık sinirlenmiyorum senin saçma mesajlarına,7/24 aynı salak şeyleri yazıp duruyorsun tarzını değiştir artık.![]()
Istedigin kadar konuyu degis yavrucugum hersey ortada
Bakalim sözünde duracakmisin
Sen değiştirme konuyu,sözünde duracak bir olay bile yok.Zaten adam altına "Abi yapma kalbime inecek." demiş bu bile ortaya koyuyor ortada ciddi bir şey olmadığını.Azıcık aklı olan anlar.
Hadi göster şampiyon oluruz tarzında bir mesajımı,hani ben öyle demişim de 6. olmuşuz diyorsun ya.Yalancı troll seni.
Hahaha hersey ortada evlat
Mesajlari cikardim belge sundum,bundan sonra senin yapman gereken belli ama daha cocuksun büyüdügün zaman tutarsin artik sözünü
Kimin çocuk olduğu belli,her gün her mesajımın altına kışkırtıcı mesajlar atan sensin.İşin gücün milleti tahrik etmek birilerine sataşmak.
Yalancısın işte hiç boşuna uğraşma.O mesajları kime okutursan okut adam billur geçmiş orada falan der,belli ciddi bir şey olmadığı.O kadar manyamışsın ki eski mesajlara bakıp olumlu bir şey bulsam diye bakmışsın ama bulamazsın uğraşma boşuna.
arkadaslar böyle atisarak bir yere varmaz bu is yazik ayni takima gönül vermis iki yetiskin atisiyorsunuz
bence admirlerden biri olur modlardan biri olur bir araci ile halledin arada ki problemi
su anda ikinizde ayni cümleleri farkli sekillerde tekrar ediyorsunuz
Ben konuyu bilmedigim icin tarafli bir yorum yapamam ama bence yazik ediyorsunuzBenim bir problemim yoktu onunla,her mesajımın altına kışkırtıcı mesaj atıyor benimle uğraşıyor hep.O bunu yapmasa benim umrumda olmaz,insanlarla sorun yaşamayı seven birisi değilim.
Ben konuyu bilmedigim icin tarafli bir yorum yapamam ama bence yazik ediyorsunuz
Kim hakli kim haksiz bence bosverin barisin unutun gitsin
Benim bir problemim yoktu onunla,her mesajımın altına kışkırtıcı mesaj atıyor benimle uğraşıyor hep.O bunu yapmasa benim umrumda olmaz,insanlarla sorun yaşamayı seven birisi değilim.