isin rengi belli iki tarafta alttan almayacak
bence yönetimden biri el atmali

Bak evlat

Yanildim demek bu kadar zor olmamali.
Sen eger gecen sezonla ilgili tek bir olumlu mesajim varsa adam degilim veya forumdan atin tarzinda mesajlar yazarsan birileri gercekleri yüzüne vurur,ne yani simdi sen adam degilmisin?

Sana bi Abi tavsiyesi,büyük konusma.

Yav yürü git bebe.Edebiyat çalış da öğren ironi nedir ne değildir.Sen her okuduğunu ciddiye alıyorsan benim suçum ne.O mesajı kim okursa okusun ciddi olmadığını anlar.Hala gelmişsin boş beleş muhabbet yapıyorsun.Abiymiş. :asd22:

Yav yürü git bebe.Edebiyat çalış da öğren ironi nedir ne değildir.Sen her okuduğunu ciddiye alıyorsan benim suçum ne.O mesajı kim okursa okusun ciddi olmadığını anlar.Hala gelmişsin boş beleş muhabbet yapıyorsun.Abiymiş. :asd22:

Evlat ben gayet Yapici bir yazi yazdim sinirlenmeni gerektirecek bir durum yok

Bi tavsiye sadece büyük konusma,bak gercekler nasil ortaya cikti zor durumda kaldin bi Mesaj yazdin simdi isin icinden cikamiyorsun

Forumdan vaz gecemiyorsun,adamligina da laf ettirmek istemiyorsun bir daha bu duruma düsme diye Abi tavsiyesinde bulundum evlat

Evlat ben gayet Yapici bir yazi yazdim sinirlenmeni gerektirecek bir durum yok

Bi tavsiye sadece büyük konusma,bak gercekler nasil ortaya cikti zor durumda kaldin bi Mesaj yazdin simdi isin icinden cikamiyorsun

Forumdan vaz gecemiyorsun,adamligina da laf ettirmek istemiyorsun bir daha bu duruma düsme diye Abi tavsiyesinde bulundum evlat

Herkes ne olduğunu görüyor,ben senin yazdığın her şeye cevap vermeye çalışıyorum sen benim yazdığım hiçbir şeye cevap veremiyorsun,sadece tahrik edici boş beleş mesajlar atıp sonuna da evlat abi falan ekleyip geçiyorsun.Yukardakine yine cevap veremedin mesela,sen de biliyorsun çünkü ne olduğunu.

Hadi işine şimdi.

Herkes ne olduğunu görüyor,ben senin yazdığın her şeye cevap vermeye çalışıyorum sen benim yazdığım hiçbir şeye cevap veremiyorsun,sadece tahrik edici boş beleş mesajlar atıp sonuna da evlat abi falan ekleyip geçiyorsun.Yukardakine yine cevap veremedin mesela,sen de biliyorsun çünkü ne olduğunu.

Hadi işine şimdi.

Evlat bi derdin varsa özelden yaz cözelim diyorum yanasmiyorsun ne istiyorsun anlamadim ki

Mesaj istedin mesajlari ortaya cikardim ironi diyorsun ki degil,ironi olmadigi icin zoruna gitti yazdigim mesajlari cevapliyorsun bayram degil Seyran degil

Neyse benim icin bu konu kapandi

nerde bu hiç görünmüyor? kulübü nazifsona devretmişler anladığım kadarıyla

Point Otel girişine asılan yazı ..

1080xauto.jpg

Sen ve kardeşin el birliğiyle takımı Anadolu kulübüne çevirip komisyonları cebe indirdiniz tebrikler

İktidar köpeği! Tek geliş amacı Riva'yı Florya'yı birilerine peşkeş çekmekti, onu da yaptı, misyonu bitti. Bu hıyar kim başkanlık kim?

...
tapa
a
l
k

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt