2 senedir kış bitmeden lig bitiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
İstifa et lan hıyar ağası kulüp Anadolu kulübüne döndü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne istifasi? daha cok calinacak para var diyen dursun hicbir yere gitmez

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bütün kulvarlarda rezil oluyoruz. Ünal Aysalin basketbolda ve futbolda bıraktığı mirası yiye yiye bitirdi ve artık dibe vurmuş durumdayız. Ulan insan üç senede hiç mi üste birsey koyamaz. Kadroya bakıyorsun bir yonetim 3 senede bir tane bile doğru transfer yapıp takıma monte edemez mi yaw. Boyle mallar olursa edemez. Sonra bu mallardan icraat bekle. Bundan sonraki süreçte her gun bir öncekinden daha kötü olacak maalesef.

bu herife küfür serbest olsun kafayı yiyecem. hain rezil herif

Son düzenleme:
Bunun secıldıgı gun demıstım bu herıf benım baskanım degıl ben kabul etmıyorum dıye halada etmıyorum!!

Durun nereye gidiyor? Florya ve Riva'da yaptığı gibi dayyip babasına daha Ada'yı ve Kalamış'ı peşkeş çekecek. Galatasaray'ı tam batırmadan hiçbir yere gitmez.

tayyip emir vermeden istifa falan etmez.florya ve riva peşkeşi sonuçlanmadan gitmeyecek.

Ah dilimin ucuna neler geliyor da senin gibi başkan olmaz olsun! Adnan Polat kılıklı!

Suratına 3 buçuk kilo balgam atasım var.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ünal aysalın burnunu sildiği peçete olamaz bu salatalık. buyrun size her branşta başarısızlık

Adi herif yav yine hakem xD bjk zaten çok güçlü mü diyeceksin çıkıp ?

Ona bile tenezzül etmez nasıl olsa sucuk ekmekçi tayfa yanında

Dursun Allah bin türlü belanı versin. Koca Galatasaray'ın bugününü de yarınını da sattın. Sıradan bir semt takımı olmaya az kaldı. İnşallah acılar içinde sürüne sürüne ölürsün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her maç sonrası sana bi ton beddua ediyorum.

Dolmuş bile suremeyecek adama ülkenin en büyük spor kulübü yönetimini verdi hainler.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Allah bin türlü belanı versin ulan

Bu kadar beddua yiyipte nasıl hala sağlam kalabiliyorsun inan bilmiyorum

Geri
Üst Alt