Bu şerefsizi hâlâ yok borç ödüyor yok çabalıyor ediyor diye savunan görürsem bir daha zekasından şüphe duyarım.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Ben bir de şeye bitiyorum mali yönden ibra edeceğiz ama idari olarak hayır. Asıl mali yönden ibra hırsızlığa ortak olmak demek.

GS Mali Raporları'na göre
2016’da Diğer Giderler için bütçede 582 bin TL ayrıldı.
Ancak 2016’da Diğer Giderler için 5.6 milyon TL harcandı.

Ben sana demiştim rakamlar gösterir diye.

Buyur Dursun çok güzel borcu düşürmeye çalışmış Yusuf Ciftci

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Dursun Ozbek: Bankalara 315 milyon TL odedik - Spor Haberleri

Zekasindan suphe edermis, hayirdir dunya'nin en akillisi senmisin, bu konusmalar bana birini hatirlatiyor... taraftar dusunduklerini yazar tipki benim yaptigim gibi. Illa senin ile ayni dusuncede olmak zorunda degiliz, oyle degil mi Can.

Son düzenleme:
GS Mali Raporları'na göre
2016’da Diğer Giderler için bütçede 582 bin TL ayrıldı.
Ancak 2016’da Diğer Giderler için 5.6 milyon TL harcandı.

Genel Kurul'da azcık bir şerefi olan gerçekten Galatasaray'ı seven birileri varsa çıkıp bunun hesabını sorsun

Yeter yav vallahi ne mali başarı var ne idari ne sportif başarı var

Derbi galibiyeti yok
Şampiyonluk yok
Kupa yok
Transfer yok
Avrupa başarısı olmadığı gibi birde gidip ceza yedik

Aysal 40 milyon harcadi battik

340 milyon euro borcu olan takim 40 milyon yuzunden batti beyler :D

Dursun Ozbek: Bankalara 315 milyon TL odedik - Spor Haberleri

Zekasindan suphe edermis, hayirdir dunya'nin en akillisi senmisin, bu konusmalar bana birini hatirlatiyor... taraftar dusunduklerini yazar tipki benim yaptigim gibi. Illa senin ile ayni dusuncede olmak zorunda degiliz, oyle degil mi Can.

Basari yok, mali olarak net bir sekilde geriye gidilmis. Ama borc ödüyorlar yersen.

Riva dan kirdiklari para ile de ödesinler bari. Onu ben bile beceririm, önemli olan kendin kaynak yaratman.

Evet zekasindan süphe ederim. Ilk olarak bu adami hep basari icin degil mali yapi icin övdüler, ehh ortada mali olarak düzelme falan yok. Yalan üzerine yalan söyleyen bir adami ne diye savunursun hala.

Basari yok, mali olarak net bir sekilde geriye gidilmis. Ama borc ödüyorlar yersen.

Riva dan kirdiklari para ile de ödesinler bari. Onu ben bile beceririm, önemli olan kendin kaynak yaratman.

Evet zekasindan süphe ederim. Ilk olarak bu adami hep basari icin degil mali yapi icin övdüler, ehh ortada mali olarak düzelme falan yok. Yalan üzerine yalan söyleyen bir adami ne diye savunursun hala.

"Sabah 9'da başlayan mesaimi 7.30'a çektim. Dün itibariyla gece saat 22.00'ye kadar kulüpteydim. Birinci faza yönelik Galatasaray'ın kasasına 342 milyon TL para girdi. Bunun 315 milyon TL'si anında 5 saniye sonra Aktif Bank ve Deniz Bank'taki kredi borçlarının kapanmasına gönderildi.

Kredi borçlarımız 750 milyon TL'ydi. Geriye 430 milyon TL borçlarımız kaldı. Yakında ihaleler yapılacak. Alacağımız ikinci faz sonrası kredi borçlarının tamamının kapanması için çalışıyorum."

borclarimizi TL'ye donduren Aysal baskanimiza tsk ederiz, yine cok vizyonlu oldugunu gosterdi.

Faruk Süren sonrası Özhan Canaydın dönemi gibisin. Özhan Canaydın en azından düzgün bir insandı. Sen taraftarın gözünün içine baka baka yalan söylüyorsun.

Bu Dursun Özbek ve çetesi 100 yıl daha takımın başında kalsın 100 yıl boyuncada şampiyon olamayız

Artık vallahi benim dayanabilecek gücüm kalmadı bu heriflere

Bu yıl sonunda istifa ettiler ettiler yoksa ben tamamen bırakırım koyu taraftarlığı maç izlemeyi kafa yormayı filan

Giderim tertemiz Bundesliga'da Hoffenheim'ın maçlarını izlerim tıkır tıkır inşallah seneye şampiyonlar liginede gidecek tertemiz onları takip ederim artık hilesiz hurdasız çapsız yöneticiler olmadan

Bunu nasil mali acidan ibra edecekler yahu.

C6JG3JmWYAEyF1_.jpg

C6JG3JrWYAENnRz.jpg

İbra eden fetöcüdür. Dış mihraktır. Maşadır. Aynı zamanda müfteridir. Haindir, alçaktır, pkk lıdır. Esedcidir.

Medya da bir Allahin kulu bile yerden yere vurmuyor su herifi.

Sirf buradan bile anlamak lazim ne kadar kötü bir durumda oldugumuzu.

Geri
Üst Alt