Yüzler gülüyo taraftar isyanda :mad:

98d03f26e46343cd833147595253ab62.jpeg

Ama tursun basgan 120 milyönnn verdiğğ cebinden

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal şartlarda ibra edilmeyecek.

Ancak bir müdahale olur da ibra edilirse, olay Koç'lardan girer Demirören'lerden çıkar.

Malum parti gidince yargılanacak binlerce kişi olacaktır.

Galatasaray 3 senedir çok fena sabote ediliyor.

Burada yazdıklarım hayal ürünüdür.

İstifa ederse seneye takımın önünün açılacağını kendisi de biliyor.Buna rağmen hala koltukta duruyorsa içinde 1 gram Galatasaray sevgisi yok demek ki.Dursun gitsin,adam gibi bir yönetim gelsin bu taraftar o stadı doldurur ürün alır.

Ülkede yolunda giden ne var ki Galatasaray'ımızda yolunda gitsin. Her kurumun her şeyin içi boşaltılmış. Hepsi birer projenin ürünü. Eğer bu yönetim ibra edilmeyip ardından istifa ederse ya da tekrar seçilmezse o zaman benim hem Galatasaray'ımız için hem de ülke için ufak bir umudum olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa yok, Kupa yok,Amatör branşlar yerlerde. Yarın büyük ihtimal Fener'e ligde de geçilmiş olacağız.

Borçlarda arttı. Eğer 2-3 hafta sonra bu adam ibra edilirse o kongreyi basmayan Galatasaray'lıyım demesin...

Bu adam eğerki İbra edilirse gerçekten geleceğimize dair tüm ümitlerimi yitiricem

Genel Kurul yetkililerini sesleniyoruz İbra eden öyle böyledir .........

C6Lal6VWQAEloBz.jpg

C6LaTXlWUAExHqa.jpg

İki otel aynı zamanda başladı biri biteli 5 ay oldu diğeri hala resimde ki gibi.

İşimden daha değer veriyorum diyen adamın her şeyi olduğu gibi bu dediği de yalan.

106 milyon ₺ gelir elde ederiz; 110 milyon ₺ gider yaparız diye hedef koyup Gelir 82 milyon ₺ de kalmış. Ama gider 158 milyon ₺ olmuş. Bütçe hedefi 76 milyon ₺ şaşmış.

Şu tablonun açıklamasını yapabilecekler mi ?

İbra edilip edilmeyeceğini medyanın tavrından anlayabiliriz çok rahat.Olumsuz haberler çıkmaya başlarsa bilin ki liseliler dehleyecek bunu.Nasıl Dursun köşeye sıkışınca Riekerink'i Nazifoğlu'nu falan postalıyor,liseliler de aynı şekil bunu postalar.Biz de seviniriz güya ama her zaman kasa kazanır!

C6Lal6VWQAEloBz.jpg

C6LaTXlWUAExHqa.jpg

İki otel aynı zamanda başladı biri biteli 5 ay oldu diğeri hala resimde ki gibi.

İşimden daha değer veriyorum diyen adamın her şeyi olduğu gibi bu dediği de yalan.

yönetimimiz 2016 yılında biz Mköy'deki oteli bitiririz. Buradan da 25 milyon ₺ gelir elde ederiz demiş;

Bakalım 2023'e kadar bitirebilecekler mi :mad:

Ya sen onu gec florya ve riva 5 yila bitecek dendi daha buyuk tehkike burada. Seneye insaat baslayacak floryanin tasinmasi gerekir, yer bulup tesis yapilacak falan 3 seneye tesia bitmez onu gectim 2018 marta kadar yer bulamayacagina eminim. Sonra hadi cikin diyecekler orada is kopuyor.

Bisey daha geldi aklima bak rivada bir bolum kulube ayrilip 500 milyon dolar kazanilacak denildi, su anda o arsa planin icine girsi hedef hala ayni.

Bu heriften 2 aya kurtulduk kurtukduk olmadi sportif asyi satacak adam bakalim simdiden

Ya sen onu gec florya ve riva 5 yila bitecek dendi daha buyuk tehkike burada. Seneye insaat baslayacak floryanin tasinmasi gerekir, yer bulup tesis yapilacak falan 3 seneye tesia bitmez onu gectim 2018 marta kadar yer bulamayacagina eminim. Sonra hadi cikin diyecekler orada is kopuyor.

Bisey daha geldi aklima bak rivada bir bolum kulube ayrilip 500 milyon dolar kazanilacak denildi, su anda o arsa planin icine girsi hedef hala ayni.

Bu heriften 2 aya kurtulduk kurtukduk olmadi sportif asyi satacak adam bakalim simdiden

Çok uzun süre kalıcı olamayacaklarını anladılar giderken ne koparsak kar diye uğraşıyorlar reis

Ve cidden satacalar Sportif Aş hisselerini böyle giderse

Geri
Üst Alt