C6dUEXFXMAI2zmE.jpg

C6dWsgMXEAAWjEQ.jpg

Daltonlar benzetmesi tam bunlara göre olmuş.Elin yabancısı baya öngörülüymüş.Dursun ve ekibini yıllar önce bilmiş. :atess:

Nef sanirim bedelsiz insaattan vazgecti ,karli bulmadi maliyet karsiligi sponsorlugu

Ben de olsam yapmam

Dursun salon işini de eline yüzüne bulaştırdı.Adam futboldan anlamadığı gibi bu tür işlerden de anlamıyor.Tam donanımlı çapsız başkana düştük.Adnan polattan beteri gelmez diyorduk ama beterinde beterini gördük.Bu adam 2018'e kadar ne kadar para cukkalarsa kardır.Şuan tek yaptığı milleti oyalamak 2018'e kadar umarım 2018 de de bir hata yapıp tekrar seçmezler.

Döve döve gönderilmen lazım ama zor. 2018 e kadar başta. Hatta belki de 2021

Beceriksizliğini geçtim aşırı yalancı bi herif

En gıcık olduğum hamlesi de futbol şubesine kendisinden daha çapsız olan kardeşini getirmesi

Ulan aklıma geldikçe deli oluyorum koca kulübü aile şirketi yaptılar

Hain üyeler ise hala şakşakçılık yapıyor, Dursun tamam büyük sorun ama esas sorun Galatasaray kulübündeki köhne sistem

25 milyon taraftarı olan kulübü kan emici liseci küçük bir azınlık idare ediyor bir devrim şart

uA satılık olmazsa ve kitleleri harekete geçirirse, taraftar seliinin önünde duramaz bu korkaklar ve değişim gelir.

Son düzenleme:
Ciddi bir aday cikip kendini ortaya atmadigi sürece, elbette ki genel kurul hamle yapmaz. Polat indirilirken, o koltuga direk olarak talip bir sürü adam vardi. Dursunu indirip, yine kaos yaratip, yerine yine bir dursunu yerlestirmek de, zaten akil mantiga sigacak bir is olmaz.

Galatasaray, bu sezon tüm branşlarda Fenerbahçe'ye karşı galibiyet alamadı. (Buzz Spor)

Ne zaman bu genel kurul mu ne zikkimsa? insallah idari yönden ibra almazda defol gider

Her branşta ve her konuda sıkıntı çıkmaya başladı çatlak sesler yükseliyor. Gidici oldukları belli oldu

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt