Valla kimse kusura bakmasin ben defalarca yazdim soyledim , keyif adamiyim diye , Gs isleri birinci onceligim degildir , tatilim gezim seyahatim icin ne ulkenin genel secimini ne Gs nin ibra oylamasini sallarim

ama madem siz bu kadar ilgilisiniz , bana laf yetistireceginize bir ucundan tutun da karar mekanizmalarina etki etmeye gayret edin

burada anket aciliyor 85% dursunu kendiniz de secmissiniz , ayni davranisi benzer oranda gosteren genel kurul soz konusu olunca aauuuw

yok oyle , tablo ortada , 85% iniz dursuncu , bir o kadariniz da tudorcusunuz

o gun oyle tercihte bulunup da bugun vir vir otmenin bir gecerliligi yok , bekleyeceksiniz mayis 2018 i , bir anket sonra dursun 3-5 oy olacak forumda , ha gider genel kurul gene secerse istediginiz lafi giydirin

Valla kimse kusura bakmasin ben defalarca yazdim soyledim , keyif adamiyim diye , Gs isleri birinci onceligim degildir , tatilim gezim seyahatim icin ne ulkenin genel secimini ne Gs nin ibra oylamasini sallarim

ama madem siz bu kadar ilgilisiniz , bana laf yetistireceginize bir ucundan tutun da karar mekanizmalarina etki etmeye gayret edin

burada anket aciliyor 85% dursunu kendiniz de secmissiniz , ayni davranisi benzer oranda gosteren genel kurul soz konusu olunca aauuuw

yok oyle , tablo ortada , 85% iniz dursuncu , bir o kadariniz da tudorcusunuz

o gun oyle tercihte bulunup da bugun vir vir otmenin bir gecerliligi yok , bekleyeceksiniz mayis 2018 i , bir anket sonra dursun 3-5 oy olacak forumda , ha gider genel kurul gene secerse istediginiz lafi giydirin

Muharrem İnce YAHU Bİ SUS BE ALLAHIN BELASI ADAM - YouTube

Dursun Özbek: "Hiç kimse bu koltukta oturan Galatasaray Başkanı’na hakaret edemez, dalga geçemez, alaycı üslup kullanamaz."

C-mSZdTWsAANNBu.jpg

tebrikler basqan iki derbi daha kaybettik

Dursun Özbek: İstifa etmem için hiçbir gerekçe yok. İnsanların kanaatine göre hareket edenler bu koltuğa oturamaz.

C-fjGqcXgAEKWNo.jpg

C-fjX33XgAA_8AT.jpg

Dursun Özbek: "Yeteneğim var ve yeteneklerimin yettiği kadar Galatasaray'a hizmet ediyorum." (Sözcü)

C-e1iKSXgAAnYkt.jpg

Dursun Özbek: ''Önümüzdeki dönemde en çok konsantre olacağım ve dikkat edeceğim konu, oyuncu transferleridir.''

hqdefault.jpg

Tam bir şerefsiz.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt