Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Ankette dursuna oy verenler mayis 2018 e dek konuya giris yapmasinlar
ediyle büdü, bir başınıza takılırsınız bu gidişle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankette dursuna oy verenler mayis 2018 e dek konuya giris yapmasinlar
Valla kimse kusura bakmasin ben defalarca yazdim soyledim , keyif adamiyim diye , Gs isleri birinci onceligim degildir , tatilim gezim seyahatim icin ne ulkenin genel secimini ne Gs nin ibra oylamasini sallarim
ama madem siz bu kadar ilgilisiniz , bana laf yetistireceginize bir ucundan tutun da karar mekanizmalarina etki etmeye gayret edin
burada anket aciliyor 85% dursunu kendiniz de secmissiniz , ayni davranisi benzer oranda gosteren genel kurul soz konusu olunca aauuuw
yok oyle , tablo ortada , 85% iniz dursuncu , bir o kadariniz da tudorcusunuz
o gun oyle tercihte bulunup da bugun vir vir otmenin bir gecerliligi yok , bekleyeceksiniz mayis 2018 i , bir anket sonra dursun 3-5 oy olacak forumda , ha gider genel kurul gene secerse istediginiz lafi giydirin
tebrikler basqan iki derbi daha kaybettik
Hayırlı olsun başkan.
Büyük ihtimalle 4. yıldızı yeni takmış gelir içinde yüzen bir halde alacaksın kulübü,görelim marifetlerini.
Belki tek esli degil adam.
Sarperle aram zaten limoni ustat tevriye sanatini sahsina paidar edersem hos karsilamaz .Sen neden tevriye sanatını kullanmıyorsun hiç ?